|
|||||||
| FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Serdar aramıza hoşgeldin.Başlangıcıda böyle güzel bi fotoğrafla yapman çok güzel olmuş.Devamının gelmesi dileklerimle.
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||
|
Kaptan ![]()
|
hoşgeldiniz.. rastgelsin..
|
|
|
|
#13 | |||
|
Oltacı ![]()
|
slm kartallı kardeşim buldum seni dediğin gibi 10 numara kanal bulmuşsun bende dün kayıt oldum tşk ederim. çekimlere ne zaman başlıyoruz var ya çok kazanacaz çok
))) iyi bak kendine |
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Kaptan
|
aramıza hoşgeldiniz..
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
Oltacı ![]()
|
kartallı kardeşim bu balığı çektikten sonra olanları hatırlıyorsun değilmi
![]()
|
|
|
|
#16 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
balığı sudan çıkaracam yanımda kimse yok sende uzaktasın,kepçeye uzanamıyorum balık kayaların altına fişekleyecek diye oltayıda bırakamıyorum oradaki sevgilisiyle oturan bir gence şu kepçeyi al elinede balığı al dedim oda baktım kepçenin yanında olmasına rağmen kayaların altında bişeyler arıyor ben tekrar oğlum alsana kepçeyi alsana balığı dedim..oda he bu kepçemi dedi hehe o...abi söylesene bende yemek kepçesi arıyorum dedi neyse sonra kepçeyi aldı ama bu seferde nasıl başardıysa balığı alamadan kepçeyi kapattı sonra ben balığı yarısına kadar kayanın üzerine çıkardım elinle al oğlum dedim..abi korkuyorum dedi bende oltayı atıp inip kendim almıştım buda öyle bir anıydı...daha sonra 50 kişi yanıma gelip balığı sevdiler bıkmıştım balığı göstermekten...ama güzel bir anıydı....saygılar...
|
|
|
|
#17 | ||
|
Guest
|
Serdar kartallı arkadaşımın bir hüneri daha vardır cok iyi balık yemekleri tarifi yapar .Serdar şu kırlangıcın bi corba tarifini yassana ama resimli olsun.
![]() |
||
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|