|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() son birşey arkadaşlar...eve döndüğümde hanımla şöyle bir diyaloğumuz oldu...
Aslı : sen balığa gitmeden önce kahvemi içtin ? Onur : yooo...Güven istedi,ona yapmıştım...Noldukiii...? Aslı : peki son kullanma tarihine baktın mı...? Onur : ![]() Aslı : iyi Güven ishal olmamıştır inşallah...!!! Hani allahtan başına bişey gelmedi...yoksa konçertonun kralını dinletirdi gibime geliyor ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Zevkli bir sefer olmuş...Zaten önemli ollan da tatlı anılarla dönmek değil mi...Tebrik ederim arkadaşlar...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Biz seni doğal halinle seviyoruz kardeşim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşlar sebebini bilemediğim bir problemden dolayı malesef siteye giremedimm özür dileriz sorun en kısa zamanda kökten çözülecektir..neyse gelelim mezuya zaten anlatılacakları arkadaşlar yazmış ek olarak kaybettiğim boyozları aramak için ben sevgili kardeşiniz serkan malesef o görmüş olduğunuz patikayı iki kez inip tırmandım..ama malesef boyozları bulamadım..allahtan keyifli bir sofra kurdumda kendimi affettirdim yoksa bir ara togonun bakışlarından baya korkmaya başlamıştım
![]() ![]() ![]() bu arada tavsiyelerinden ve dostluğundan dolayı hasan abimize teşekkür ederim sayesinde senenin ilk çupi lerinle tanışmış oldum... ![]() ![]() ![]() çok keyif verici bir gündü tüm arkadaşlara teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() kardeşlerım. erhan,onur,serkan,güven,ve tago sanırım yolu beğendınız ben o yolu çooooooooook teptım .ama üzülmeyın şımdı sırada ıldır gerence mevkı zırve hep beraber oraya 23 hazıran cumartesı günü hazır olun.nasıpse eşyalarla bırlıkte 45 dk taşlık alanda yurümek şartıyla.sanırım tepeden ınıp çıkmakla kondüsyon topladınız maratona hazırsınız.23 hazıran cumartesı saat 13 te varmısınız.bıraz yordum sızlerı ama mecburdum anlayın.nokta ıstedınız yanılmıyorsam.saygılar selamlar
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() abim yarın içeri atmazlarsa ben senle değil 45 dakika 245 dakika dahi yürürüm zaten kıştan duruma epeyce hazırlık yapmıştım..
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abicim benim durumlar bu aralar biraz karışıcak gibi ama bir aksilik olmazsa ben varım abicim...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 19:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 20:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |