|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar hasanı taklit etseydiniz ya...aynı takım aynı yem aynı mesafe...
bakalım ne olacaktı...?? |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() abi taklit edince aldık zaten iki tane paşayı...yoksa halim haraptı
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() daha çoooook çalışman lazım çooooook kaedeşim serkanım. ama senın yüreğının güzellığı samımıyetın açık yüreklılığın cömertlığın yeter .yeterkı benı sen mağlup et
saygılar sevgıler rastgelsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sekocum bak yenilgiyi kabul etti ![]() ![]() Hasan abi gerçekten çok iyi birisisin seni gerçekten çok seviyorum..Benimle evlenir misin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
kusura bakma ama evlatlık olarak elbette .bı abın olarakta herzaman yanındayım kardeşım |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
muvaffak abı serkan laf dınlemedı ben anlattım hatta bı ara yalvardımda ![]() ınsanın başına ne gelırse taklıtten gelır önce dınlemesı lazım mamun ış yapmaz orda mamun kötü yem değıldır ıyı yemdır ama meradakı paşalar onu kabul etmıyor. her yerın yemı farklıdır mesela gerencede yengeçten fazla madya ış yapar zeytınlerdede tam tersı saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() tamam hasan abicim ya dersimizi aldık bidahakine sen nedersen o olur...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abicim katılan herkese sonsuz teşekkürler.
hasan ustaya ayrıcahürmetler. ![]() ![]() ![]() ilker kardeşim dönmeyelim dedim sana. bak millet katliam yaptı biz avcumuzu yaladık. ![]() ![]() ![]() adnan, taygun görüşemedik, afiyet bal şeker olsun. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() böyle dostluklar,muhabbetler!!! iste tam balikci ortami muhabbetiniz gibi avlarinizda cok bereketli olmus insallah devami gelir ve paylasimlarinizi bekleriz rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 19:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 20:28 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |