|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüsnü Abi o baligin fletosunu cikartip el büyüklügünde parcalayacan yoksa pismez o.masallah oldukca kalin.....
sonra yanina zeytin yagli limonlu bir marul salatasi yapacan... 1 de büyük acacan .sonra ekmeksiz götürecen ![]() Abi bu arada baligi tam azamaninda tutmusun!Baksana gözlerden catlamaya yok yok patlamaya baslamis ![]() ![]() ![]() not:kafasini sakin ya sakin atayim deme....!!!!Onun kafasindan en az 1 kilo et cikar ![]()
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 10-08-2007 " tarihinde saat 23:05 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() işte arkadaşlar problem burda .sıkıntı balığı tutması değil onu en iyi şekilde nasıl tüketiriz.
__________________
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Hüsnü kardeş tuzla kapla fırına ver diyeceğim ama 1 ton tuz lazım en iyi şekil bence tuzla kapla ve fırına ver .....
__________________
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() hehe siz bana verin en iyisi ben niyet ettim niyet eğledim sizin adınıza yemeğe der işi hallederim sorunda ortadan kalkmış olur....
şaka biyana tebrik ederim mükemmel bir av inşallah bizlerede nasip olur. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
__________________
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bakın bir yerlerde ne buldum İZMİRLİLER !! İzmir denince Sütlü balık yemeden dönmek olmaz. Kordon'daki Deniz Restaurant'a konuk olup Hayrettin Usta'nın ikramı olan Sütlü balık yiyoruz. Lagos balığı ile hazırlanmış. Fesleğen soslu balık kavurması da bir harika. Yağda hafif kızartılmış lagos filetolar tereyağı, domates, yeşilbiber, krema ve fesleğen ile damağımızda derin izler bırakıyor. Bu mesaj en son " 11-08-2007 " tarihinde saat 15:08 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() rauf hocam bence mükemmel olur. evde sarı zeybek rakısı ve 20 yıllık bir şarap bekliyor.
__________________
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() rauf hocam. aman deyin siz.
__________________
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Olağanüstü bir balık tebrik ederiz arkadaşı
![]() Bu balığın kafasından yapılan çorbayla sadece bir büyük içeriz biz ![]() ![]()
__________________
Gültekin SOYLU İZMİR/Karşıyaka - 1972 Akdeniz Üniv. Mat. Böl. ANTALYA Bu mesaj en son " 17-08-2007 " tarihinde saat 13:05 itibariyle kordelya tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-08-2008 20:26 |