Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > AT-ÇEK




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-08-2007, 22:46   #21
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 37
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Oğuz abi patlama olayı kalamarın bünyesinde barındırdığı sudan dolayı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Süt yerine sodayla birlikte şeker ilave edip derin dondurucuda biraz bekletirsen yani donup çözülmesi gerekli patlama olayı olmuyor. Birde tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki sos içinde 1 gün dolapta beklediğinde daha lezzetli ve yumuşak oluyor. Bir keresinde yüklü miktarda yakalamıştım ilk gün 1-2 saat sosta bekletip kızarttım kalanları ertesi gün kızarttım arada çok fark vardı.
Ayrıca kalamara elleyemeyen sevgili Nejdet abicim senin yerine ben ellemeye razıyım yeter ki kalamarı bulalım
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kalamar avı.. Kamil ESEN Kalamar-Sübye 21 20-09-2011 13:59
kıyıdan kalamar ve sübye avı yilmaz DENİZ AVI KARADAN 5 09-11-2010 11:50
Kalamar Taygun KOCABIYIK Videolar 5 12-12-2007 23:03
kıyıdan kalamar avı başladı cemeryem DENİZ AVI KARADAN 5 01-12-2007 09:23
Dev Kalamar levrek TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 14 04-03-2007 21:15


Saat 00:22.