|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi nasıl yaparsın bunu
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında Serkan,ın yaptığı doğru tatlı su kefalinin en çok sevdiği yemlerden biridir kiraz hatta sazan ve bıyıklı balığı bile kırmızı misket büyüklüğünde çilek tadı verilmiş boile ile tutuyorlar, yolun doğru aslında Serkan arkadaşım biraz ısrarcı olsayıdın o gün eminim balık alırdın o sudan sen aldırma denilenlere kuru fasulye,ile bile balık tutuluyor.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 17-04-2006 " tarihinde saat 18:40 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abiii.Yapma dedimya çocukların annesiyle konuştum daha oraya gelmeden bir gün önce konuşmayı öğrenmişler.Daha altlarıda bezliydi..Büyük insan olsa tamam..Bende atarım kiraz.Vişne,kurufasulye,nohutla.Olmazki bukadarda
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami arkadaşım ben doğru söylüyorum tatlı su kefalinin en sevdiği yemdir kiraz, dikkat edilmesi gereken kiraz mevsiminde avlanılması hele suya yakın bir yerde kiraz yada buna benzer meyva ağaçları varsa şansınız dahada artar.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Özeline mesaj gönderdim.Resimler bu konu hakkında bakarmısın
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol sami arkadaşım resim çok güzel ben görmemiştim *********
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Oğlum senin başka işin yok mu?Konu mu bulamıyosun yoksa?Balıkta uyuduğun resimleri koymak farz oldu artk...Selimin söylediklerine inanmıyosun ama ben 10 yıldır biliyorum o yöntemi...O gün tutamadık o başka...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 19:58 |
Ankara civarinda nerede balik tutulur | silver1701 | TATLI SU AVI | 4 | 24-01-2007 18:29 |