![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üstadım yine en doğru tercih sizin deneyimleriniz sonucu belirlediğiniz tercih olacaktır. ben kıyıdan at-çek yöntemiyle avlanırken 0.20 örgü misina kullanıyorum. arkadaşın söylediği gibi kolay düğüm olabiliyor ama yine söylediği gibi bunun kullanılan misinanın kalınlığı ile de çok alakası var. ben çok fazla yaşamıyorum açıkçası bu sorunu belki misinanın 0.20 olmasındandır. size tavsiye edeceğim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu misinadır. çekerine dikkat etmenizi rica ediyorum. kolay gelsin avınız bol olsun.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amazon.com dan nasıl alışveriş yapılabilir... | dionyzos | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 26-10-2009 09:41 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
Amatör balıkçılık hangi koşullarda yapılabilir? | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 10 | 27-08-2007 20:38 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |