|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende sigara içiyorum son 1 , 2 aydır bırakayım diyorum ama şimdilik değil diyorum sonra kendi kendime.
Daha önde 10 ay ve 8 ay olarak 2 sefer bıraktım inanın bu bırakmalarımda uyku düzenimden tutun daha hızlı düşünmeye kadar çok faydasını gördüm. Neden tekrar başladım bir hiç uğruna neden başladığımı bile bilmiyorum. ama bırakıreken ikisindede bir anda bıraktım ilk 15 gün kendimi oruçlu gibi hissediyordum ama sonraları sonraları düzene giriyor . Kesin olarak şunu söylüyorum sigara beni yavaş yavaş öldürüyor çok yavaş öldürdüğü için bunun farkına varıyorum fakat sanki birşey olmaz tavırları ile içmeye devam ediyorum.. Bir önerim olacak Formumuzda sigarayı bırakma kampanya düzenleyelim ve bırakalım tabi bukadar kolay değil ama ben varım kesin olarak bırakıcam.... Saygılarımla.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doktor; Aramıza tekrar hoşgeldin.Bak bizlere ne güzel bilgiler aktarıyorsun, sanırım aktaracağın nice sağlıkla ilgili bilgilerin vardır bunların hepsini bekliyoruz. Sitemizde bu kadar değerli insanların birarada olduğu bir ortamda bir doktorun bulunması hepimiz ve sitamiz için zaten güzel bir durum en azından sağlık ile ilgili konularda profesyonel bir yorum ve yönlendirme sitemiz adınada çok olumlu bir kazanç olduğu kanısındayım. Elbette yaşanan bazı tatsız olaylar hepimizin hafızasında fakat önemli olan bundan sonra yaşanacak güzel paylaşımlar olduğu için yapılan yorumlar ve yazılan yazılarda kullanacağımız üslup ve birbirimize göstermemiz gereken saygıyı elden bırakmayalım. Sevgili Doktor; Uzman'a ve tatsız mesajları silene diplomayı scannerde taratıp yolama hadisesi falan bunlar gereksiz polemikler bu tip kırıcı ve gerginlik yaratıcı ortamlardan uzak duralım kaçınalım.Kimse kimseye bir şeyler ispat etmek mecburiyetinde değildir. Yaşanan tatsılıkları unutalım ve birbirimizle paylaşacağımız güzelliklerin tadını çıkaralım. Aramıza tekrar hoşgeldin DOKTOR.SAYGILAR
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dr.Emin bey benim sizden isteğim burada bulunan arkadaşlar ve bu sitenin amacı olan balıkcılık ile,de alakası olan bir çalışma olacak ,şöyle balık avında başımıza gelebilecek kazalarla ilgili bir çalışma bekliyorum mesela bir yılan ısırması durumunda ne yapmalıyız yada kanca her hangi bir şekilde vucudumuzun bir yerine batarsa yapmamız gerekenler hangi balıklar denizde veya tatlı sularda tehlikelidir şayet bilgileriniz dahilinde ise bizimle paylaşırsanız bizleride bilgilendirir kaza anlarında nasıl davranmamız gerektiğini öğreniriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigarayı Bıraktırma Programı | levrek | SAĞLIK | 4 | 26-07-2006 10:11 |
2 Günde sigarayı bırakın... | uzman | SAĞLIK | 8 | 20-03-2006 00:36 |