|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#24 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() rasim abi verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim tebrik ederim bu konuda uzmansınız üniversite okumadım ama kendimi orada bir eğitimcinin karşısında gibi hissettim.
abi bana özelden yazdığın gibi buraya yazarmısın diğer arkadaşlarda bilgilerinden faydalansın ayrıca makinanın bakım hakkında ne yapabilirim birde fiatı hakkında bilgi verirsen iyi olur . aynı makinenin eşi vardı barajda balık aldı onun kamışı iki parça idi yanlız yanılmıyorsam çelik kamıştı 2.40m.o kamış ve makara ile çok iyi zevkli av yapıyordum. elimdeki makaranın 3.60m.mıchelin marka kamışı vardı korbonlu diye sattım 3,sene önce 70milyona verdim balık malzemesi satan bir yere. şu an kullandığım kamış remixon 2.70fiber çift parça ondan randıman alamammı.karbonlu kamış yıldırım ve yüksek gerilimi çektiği için kullanmıyorum. abi beni ve diğer arkadaşları aydınlatırsan çok sevinirim saygılar kolay gelsin.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Shimano alivio 6000 fa | albayrak1616 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 20-12-2009 15:03 |
alman uretimi dam ve japon shimano | ikeida | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-01-2009 10:20 |
shimano tld 20/30 II nin Bakım açıklaması | levrek | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-05-2008 20:51 |
shimano | reos_mow | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 11-09-2006 13:36 |