|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Cem üstadım benimde aklıma takıldı aynı konu. Bazı olta takımları görüyorum bu boncukları forsforlu yapmışlar. Ben burdayım diye ciyak ciyak bağırıyorlar resmen. En kötü ihtimal kimsenin bir deneyimi olmamışsa bu tür bir oltayla ben alıp deniycem, en azından iyi veya kötü diye ben size bilgi verebilirim
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Çipura,Sargoz ve Mırmır Avları İçin Kullandığım Olta Takımları (resimli) | Sargoz35 | Takım Çeşitleri | 18 | 26-05-2011 19:46 |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |