|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() merhaba;
öncelikle kullandığın sahte gayet güzelmiş. burundaki halka konusunda ben de diğer yazarlarla hemfikirim, bu halkayı çıkarıp düğüm atmak ve düğümün fazlalık kısmını bir sigara ile dikkatlice eritmek gerekiyor. aksi takdirde hem sahtenin yüzüşünü bozuyor hem de suyu yararak balığı ürkütüyor. ben izmir'de kıyıdan at çek ile pek başarılı olamadım. eğer sen olursan; avlağın hakkında bizlere yardımcı olmanı rica edeceğim. saygı ve selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kiyidan At-Çek | HALDUN YALIMLI | At-Çek | 45 | 29-10-2011 18:31 |
Bir kaç olta kıyıdan | avcı | Takım Çeşitleri | 5 | 15-10-2011 16:50 |
Izmirde nereden balık avı malzemeleri alabilirim | BALIKÇIHOROZ | Rastgelsin Kahvesi | 6 | 15-01-2010 17:56 |
Izmirde Olabilir Dikkat | Wetblue | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 04-06-2007 21:54 |
Kiyidan Balikçilik!!! | iboturka | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 01-02-2006 02:21 |