|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |||||
|
Kaptan
|
ibrahim kardeşim bundan iyisi şamda kayısı harika bir av olmuş ellerinize kollarınıza sağlık
![]() ![]() avlarınızın herdaim güzel olması dileğiyle ![]() sevgiler ![]() |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#32 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
ıbrahım abı mercanlar valla goız alıyor tebrık ederım guzel bır av
![]()
|
|
|
|
#33 | |||
|
Çımacı ![]()
|
ibrahim tebrikler cok güzel av olmuş bizimkinler bunların yanında devede kulak bu hafta bizde bol miktarda gopez vardı ellerinize saglık
|
|
|
|
#34 | |||||||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Sağolasın Nazmi Abi, daha güzelleri sana nasip olsun.
Alıntı:
Alıntı:
Senin raporunu sabırsızlıkla bekliyorum. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Engin kardeşim ikimizde aynı yerdeydik sen neden tutamadın?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-10-2009 " tarihinde saat 22:11 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
VİP ![]()
|
İnşallah İbrahim kardeşim.Bende çok isterim.
|
|
|
|
|
#36 | |||
|
Oltacı ![]()
|
tebrikler mercanlar güzel
|
|||
|
|
|
|
|
#37 | ||||
|
Organizatör
|
İbrahim kardeşim yine her yıl olduğu gibi aynı yere tezgahı kurmuşsun geçen yıl benı de götür demiş olmalıyım, hatılarsan ama bu yıl afettmem habrın olsun,
tebrık edrım tutuklarınız balşeker bereketli olsun...Çeşmealtına gittiğimde beni sadece iss...ler karşılıyor da ondan senın yerını merak ediyorum, islerınde ne olduğunu bilenler bilir... ama bu yıldan sonra islere küstüm konuşmuyorum onlarla ... sevgi ve saygılarımla....
|
|
|
|
#38 | |||
|
Kaptan
|
hey maşallah kırmızılara bakın yavv. Allah arttırsın...
paylaşım için teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#39 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Sağolasın, Ogün kardeşim.
Alıntı:
Serkan kardeşim, havalar soğumaya başlasın daha güzel kerterizlere gideriz. İnşallah ozaman Allah nasibimizi arttırır.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Organizatör
|
İbrahim işte bu demekten kendı mı alamadım
biliyırsun geçen yıldan bu yana sana takılıyorum sevgi ve saygılar...
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|