|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan
|
olursa böyle olsun
![]() iş olmasaydı bende gelebilirdim ama olsun başka sefere ![]() o çayı bensiz içtiniz demi ?bundan sonra benimle balığa geldiğinizde kendiniz demlersiniz ![]() yalnız başınıza içersiniz ![]() çok sağol necati biladerim böyle güzel kareleri bizlerle paylaştığın için ![]() |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
Çay meselesine gelince de ..: İnan senin yerine ben hayli bir çay içtim. ![]() Sana malum olmadımı ..??![]() ![]() Seninle balığa gidince bakarız bakalım kim demliyecek çayları ben mi Ama yanlız içmeyeceğimiz kesin.. Anladın sen onu..Vakit ve ortam oldukça bu kardeşliği ve dostluğu her daim burada göreceğiz.. Bu gün ben Yarın sizler.. Allah ağız tadımızı bozmasın.. |
||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
İşaallah seninlede bir gün tanışmak senin sohbetini tatmak isterim.. Yolumuz düşerse uğrar, Senin yolun düşerse buralara beklerim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VİP ![]()
|
Necati kardeşim bu güzel karelerden dolayı teşekkürler.
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Organizatör
|
Anıl güzelbahçeden , çeşmealtından , 5-6 tekne oluşturup balığın merkezinde bir gün katılımcılarla hep beraber olacağız diye düşünüyorum...
|
|
|
|
#6 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Vay vay vay kadroya bak harika
Oğuz amcamda boy gösterdi sonunda.
|
|
|
|
#8 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Çok güzel bir gün olmuş.
Resimler kanıtı.. Her zamandediğimiz gibi balık bahane...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Kaptan
|
|
|||