Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi
Güzel Kardeşim, ben bir Avukatım ve sen bu yaşında bana Kanun dersi vermeye çalışıyorsun.Yok Amerikaya gidenler Kristof Colombtan izinmi almışlar falan.
Para ödeyerek yer satın alan insanların tatil yaptığı bir ortamda, oranın tadını kaçıracak kadar Alkol alarak, küfürler ederek, bulunduğu ortamı pisleterek zarar veren insanlar oldu Kara Reiste, bunu nereden biliyorsun diye soruyorsan benimde oradaki sitede bir yazlığım var, Jandarmaya ve İzmir Valiliğine yazılı şikayet dilekçesini ben yazdım. 
Şikayet konusunu artı imza Toplayarak Muhtara da ilettik ve gerekenin yapılacağı sözünü aldık kendisinden.
Gelelim Fotoğraflardaki Telif Hakkına, tabiki hak çekenindir, ancak fotoğrafının belkide bu sitede yayınlanmasını istemeyen kişiler olabilir ki bu hakta tamamen o kişiye aittir.  Ben bu sebepten dolayı o yazıyı yazma gereği gördüm. 
Ayrıca Hasan bey, diyorki kimseden izin almama gerek yok istediğimi yaparım, istediğini tabiki yapar, iyi birşey yaparsa kendine, yapamaz ise yine kendine ve bu siteye yapar, Ancak tehditvari bir üslupla kimseyle konuşmaya hakkı yok, adama lafını yedirirler. 
Size söz, düzenleyeceğiniz kıyı organizasyonuna mutlaka katılacağım, balık tutmak o kadar önemli değil, büyük bir toplulukla bir araya gelerek güzel aktiviteler gerçekleştirmek ve bunları Tarihin Derin sayfalarına gömmektir önemli olan. 
|
Bu yazıyı yazan şahısı tebrik ediyorum.Kesin sarhoş kafayla yazıp ertesi gün pişman olduğu bir yazıdır..
Bu yazdıklarından sonra bize cevp hakkı doğuyor sanırım.Bahsettiği avlakta avlanan kişiler olarak ilk önce ,şikayetinin yalan olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ,yada gayri ciddi bir şikayet olduğu için dikkate alınmadığını söyleyebilirim.Çünkü sadece birkaç saat evvel arkadaşlarımız ordan geldiler ve jandarma oraya gittiğimizde haber verdiğimiz için bize sürekli bilgilendirmeden dolayı teşekkür etmiştir.Benim kim olduğumu ve neden benim konuştuğumu anlamak isterseniz sadece adımı söyeyin gelenlere neden benim konuştuğumu anlarsınız.
Gelelim hukuk anlayışınıza.Denizi bile sahiplenip,insanları kısıtlayacak kadar gözü dönmüş biri belki birkaç tane kendini bilmez kişinin yaptığını, MANİSALILAR yaptı diye yaftalayacak kadar kanunsuz konuşuyorsa bu afaki bir konuşmadır dikkate alınmamalıdır.
Site yönetimine sizi mahkemeye veriririm,dediklerinizi yedirtirim diyecek kadar tehdit ediyorsa onun avukat olduğuda şüphelidir.
Biz MANİSALILAR sürekli oraya gideceğiz,çünkü yazlık sitede tanışıp bizimle sohbet etmeye gelen kişilerdende hiçbir şikayet duymadık. sizide azcık kafanızı kumdan çıkarıp etrafınıza bakmanıza davet ederim.Öyle üfürmekle bu işler olmaz..