|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya şuraya laf olsun diye(klasik) bir tur haberi yazdım hiç bir İzmirliden "tamam ben kabul ediyorum" mesajı gelmedi...Yani yağmasanda gürle demişler ama İzmirlilerden hiç ses yok...Yoksa misafir sevmezmisiniz....Tago hariç...Ben Sekodan beklemezdim ama oda Almanya dedi olayın yönünü değiştirdi...Selim abide Almanya lafını duyunca İstanbul Amasya dedi...Neyse ben Amasyaya bir tur düzenleyimde bakın siz o Amasyalılara...
Tamam tamam siz olayı anlamadınız gerçek sandınız...Hadi hadi korkmayın..Gelmeyiz gelsekte size yük olmayız...Merak etmeyin biz size ayakbağı olmayız... Bu arada Haldun,u iki üç gündür göremiyorum yaramaz bir şey yoktur inşallah.. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hazır iğne beden kataloğu | Doğan ÖZCAN | İğnelerle İlgili Herşey | 22 | 10-03-2011 09:15 |
hazır satılan kokuyla balık avı | isk_ender | TATLI SU AVI | 10 | 28-05-2008 22:11 |
balık yemek ve tutmak | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 26-07-2007 21:39 |
Balık Yemek Bir Sanattır | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 05-10-2005 20:30 |