|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bugüne kadar bende tutup yediğim hiç bir kalamarda özel bir dinlendirme veya sos kullanmadım. Aksina direk ayıklayıp unladıktan sonra kızgın yağın içerisine adapte ettim, ve oldukça (bana göre) yumuşak ve lezzetli bir hal alıyorlar. Sos olarak limonu sevenlerinde ocaktan çıkar çıkmaz daha sıcak iken üzerine limon suyunu ilave etmelerini öneririm iyi bir yumuşatıcıdır
![]()
__________________
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 18:55 |
Konular Harici 1 | KEFALCİ35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 19-10-2007 11:17 |
hepimizin öğrenmesi gereken bir kavram | igmsva | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-05-2007 13:49 |