Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-03-2010, 10:27   #6
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Bugüne kadar bende tutup yediğim hiç bir kalamarda özel bir dinlendirme veya sos kullanmadım. Aksina direk ayıklayıp unladıktan sonra kızgın yağın içerisine adapte ettim, ve oldukça (bana göre) yumuşak ve lezzetli bir hal alıyorlar. Sos olarak limonu sevenlerinde ocaktan çıkar çıkmaz daha sıcak iken üzerine limon suyunu ilave etmelerini öneririm iyi bir yumuşatıcıdır
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
istavrit tava hakan25 Balık Yemekleri 7 03-04-2008 19:48
Chilli (Acı) soslu Çipura tava zinebird Balık Yemekleri 2 14-02-2008 18:55
Konular Harici 1 KEFALCİ35 TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 19-10-2007 11:17
hepimizin öğrenmesi gereken bir kavram igmsva TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 27-05-2007 13:49


Saat 09:47.