|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kamil bey söylediklrinizde yerden göğe kadar haklısınız.tabiki eğer bi organizasyon gerçekleşirse ben ya da başka birisi sorumluluğuı almalıdır.ancak benimkisi organizasyon daveti değil, bir organizasyon yapma teklifi idi. saroz bölgesini hiç bilmediğimden yardımcı olacak arkadaşlar arıyordum.ama sanıyorum yardımcvı oplacak kimse yok.ben münferit olarak araştırmalarımı yapıcam.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Müsait olursam gelirim tabi ki.ben aslında egeyi bilirim.kuşadasında yaşadım yıllarca.hatta ailem hala orda ve fırsat buldukça gidiyorum.ama her zaman olmuyo tabi.bi daha geldiğim zaman mutlaka tanışmak isterim.size şimdiden rastgele.saygılar..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() yursever kardeşim
![]() güzel bir fikir eğer gerçekleşirse çok güzel olur ![]() ![]() ![]() inşallah istanbuldaki arkadaşlarımızda böyle güzel birliktelikler etkinlikler yapar ![]() ![]() ![]() istanbul lu arkaaşlarımız umarım katkıda bulunur bizlerde buradan sizleri takip ederiz şimdiden kutlarım ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | çökertme | Üye Organizasyonları | 14 | 04-03-2010 08:53 |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 15:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 15:43 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 08:46 |