|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ben bu balığı hiç sevmedim.
![]() ![]() ![]() Balık mı bu acaba? Balıksa pek düşmanı yoktur bunun. Bundan herşey korkar.... Serkan böyle ucube şeyleri nerden arayıp buluyon yaw, helal olsun valla ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu balık değil %99 fotomontaj
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hiç balığa benzemio sanki parlak karton gibi ama insana da benziyo yüzü deniz adamı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bu balıkta balıkmı desem balık diyim balıkta kaburga göz ağız göbek deliği bi göğüs yoktu beğ he bide........... yok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() :d:d:d:d:d:d:d
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Serkan tebrik ederim ucubelerden iyi anlıyorsun... daaaa.... Bu resimdekinin ayakları pek köpek ayağına benzemiyor. Yoksa bu koyun balığı mı? ![]() ![]() ![]() Sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Uzman sensin... Sana sormalı ucube çeşitlerini...Sevgili Ali Rızaaaaa...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok yaşa Serkan,köpek balığına çok güldüm valla,bunlar acaba D9 da mı eğitim alıyorlar?
![]() Aşağıdakilerde denizden çıkmış arkadaşlar;
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |