|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Can bir de latincesi nedir bu arkadaşın alalım da bakalım bu arkadaş kimmiş...Bilgiler için sağol...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seko bu balığın latince karşılığı kitap ta yok bulamadım bu bilgileri Erdal DOĞAN'ın Amatör balıkçılık kitabından aldım amaa Engin SUNAR amatör balıkçılık,Rahmetli Ali PASİNER Balık ve Olta ve Türkiye Deniz Balıkları Fihristi yazarı M.Levent ARTÜZ'ü yayınlarındada yok atlıyorda olabilirim ama defalarca baktım yok başka hiç bir bilgiye ulaşamıyorum kusura bakmayın
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Canın sağolsun kardeşim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeş bende öyle birşey demiyor bir özelinizi boşaltın bakalım sorun ordamı??
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Şamandıraları | Güven ÖZYELDAN | Şamandralarla İlgili Herşey | 7 | 17-09-2012 22:34 |
Tatlı Su Yemleri | ismail2776 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 09-11-2011 02:48 |
tatlı su avı için | 35kalamarcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 07-10-2008 01:27 |
tatlı su kefali | hallederix | Tatlı Su Balıkları | 3 | 28-08-2007 18:24 |
tatlı su kaşıkları | cevat2 | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 5 | 19-08-2007 20:16 |