|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Benim birazda meslekle alakalı da bu işler onun için .. ama diyorum ya acele işti bu .. biraz daha üzerinde dursam dahada güzel bir iş çıkarabilirdim.. Ben teşekkür ederim kardeşim. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim, org. nun her şeyiyle mükemmeldi.. fakat en mükemmeli, Öner kardeşimin yengemize yaptığı sürpiz.. Gecenin en mükemmeli bence buydu..
Sana gelince Necati kardeşim,sen artık oltacılığı bırak oğlanın iğnelerine yem takmakla meşgul ol.. amaaaaaa takım falan bağlama, bak beğenmiyorlar sonra.. Şaka bir yana inanın çok güzel bir ortam oldu.. Emeği geçen herkezi kutlarım..
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet abi haklısın Öner abimin tüm centilmenliği üzerinde idi maaşallah.. Abi ben her zaman olta yaparım yeterki evletlarımız böyle güzel aktiviteler ile uğraşsınlar.. Abim bende teşekkür ederim sana katılımın için... Sağolasın.. Bu mesaj en son " 29-04-2010 " tarihinde saat 12:04 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok güzel bir organizasyon olmuş,düzenleyen ve katılan tüm paylaşımcıları canı gönülden kutlar,devamını temenni ederim.
![]() |
![]() |
#37 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Klip süper olmuş Necati
Ellerine sağlık ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 59 | 07-12-2009 12:40 |