|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#14 | |||
|
Kaptan
|
Kamil abim helal olsun..
![]() ![]() Seni bilirim senin amacın balık değil zaten deniz havası almak.. Onun içinde balıkları Abdullah abim yakalamış.. ![]() Tebrikler APO DAYIM.. ![]() İyi de yapmış. Sabah balıklar kendilerini gösterme mecburiyeti görmüşler..Baktılar manisadan iki adam geldi kazığı buraya diktiler... - Aramızdan bir iki kurban verelimde gitsinler gari . ![]() demişler..![]() ![]() Abdullah abimde hemen değerlendirmiş.. ![]() ![]() Süleyman abimin konusuna gelince her zaman hazır asker.. Yanlız bırakmaz, destek verir onuda ayrıca kutlarım.. ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.. ![]() Emeğine Yüreğine sağlık.. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#15 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
.Ama 40 yıllık sazan avcısı yaman bir denizci oldu.Görmeni isterdim![]()
|
|
|
|
#16 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#17 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kamil hocam ve Aptullah abim sizleri canı gönülden kutlarım.
Yalnız bozuluyorum ha Oralardan buralara kalk gel, bizim balıkları tut Manisaya git ne güzel vallahi ![]()
|
|
|
|
#18 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
Eline emegine saglık
Kamil gerçi geçmişte benimde ufak bir Güzelbahçe kaçamagım olmuştu hatta Gülbahar'da bizlere sonradan dahil olmuştu sadece seninle ufacık farkımız ben balıkları vitrinden tuttum sen ise denizden ee bu kadar kusur gadı kızında da olurmuş.![]() ![]()
|
|
|
|
#20 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Kamil abi suç sende değil doğanda var deniz tutkusu
.Deniz seni çağırıyor elinde değil. Keşke herkesin böyle hobisi olsa. Kahvede pinekleyip vakit öldürmek dahamı iyi sanki. Yanlız benim başka bir hobim daha var. Anladın sen onu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|