Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > Surf

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-03-2006, 22:26   #1
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
polaris tafarından gönderildi
Arkadaşlar öncelikle herkese selam ve saygılar.ben de yeni üyelerdenim.artık dilimiz döndüğünce bişiler yazalım dedik. nese benim merakım şudur..bu daiwa ve shimano gibi markaların sitesinde çok uzak mesafeye atış imkanı veren kamışlardan bahsediliyor.(200 metre üstü,shimano super aero technium)Fakat fiyatları 400 euro civarında.bu kamışlardan kullanan var mı varsa bu paraya değecek performansları var mı?(eğer bu mesafede atış yapabiliyorlarsa boğazda baya iş yaparlar)
herkese iyigünler
Sitemize hoşgeldin Burçin kardeşim ben surf kamışları hakkında bir kaç ek bilgi yazmak istiyorum senin sormuş olduğun sorunun karşılığı olabilir belkide,ilk önce şunu belirteyim 200 m ve üstü atışlar için sadece kamış yetmez burada her malzeme bir birini tamamlaması lazım mesela iyi bir surf kamışın var ama makina bu kamışa uygun değilse bir işe yaramaz yada hem surf kamışın hemde makinan çok iyi diyelim makinanın üstündeki misinan az sarılmış veya bu malzemelere uygunsuz gene bu mesafelere erişmek zor,yada kurşun ağırlığı kamışa uygun değil,yani anlayacağın bütün malzemeler bir birini tamamlamalı zaten bu olduğu zaman 200 m olmasada 130-150 m hemen hemen her surf kamışı ile atmak mümkün bunun için sadece shimano surf kamışı gerekli değil
tabiki insanın imkanı olursa neden olmasın ama 400 euro uçuk bir rakkam birde şunu eklemek isterim surf kamışları at çek yada spin için ideal bir kamış değildir ağır olmalarından dolayı balıkcıyı bayağı yorar surf kamışları genelde kumsaldan dibe atmak için üretilmişlerdir tabiki at çek yada spin de yapmak mümkün kamış buna engel değildir ama dediğim gibi balıkcıyı yorar,sen surf kamışı almaya karar kıldıysan bu illaki 400 euroluk shımano olmasına gerek yok 200 m atabilmek için 150 euroluk her hangi bir kamışta atar o mesafeye son olarak şunu eklemek istiyorum 200 m ve ötesine atabilmek için iyi bir atış tekniğinde olması lazım ben bu kamışa 400euro verdim bu şimdi 200 metre atar dersen gene yanılırsın şayet atış tekniğin iyi değilse,kamış alımında sana bol şanslar dilerim Burçin kardeşim.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları