|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi teşekkürler..raporu bekliyorum rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=Salih Reis;93955]yok kardeşim balık resimleri içinde bir tanesinde polyester tekne olduğunu ve yarım kamara olduğunu tespit ettim.
pazar günü genelde teknelerin büyük çoğunluğu fener civarındaydı ben de biraz fener civarında akış yaptım daha sonra daha önce iyi balıklar aldığımız bir kaç noktayı denedikten sonra mordoğan tarafına doğru kaydık. yanılmıyorsam sizler 20 mt.lerde avlanıyordunuz, sizin durduğunuz noktada 10 metreye kadar yükselen tepe var onun civarında akış denedik. rastgele ![]() doğrudur abi..hava müsaade ederse gene denk geliriz inşallah...rastgelsin..
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok sağol Alp daha irisi senin olsun dostum
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Palamutu alma anımız aşağıdaki linktedir....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet olsun oldukça güzel av olmuş.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 Mayıs 2010 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 09-06-2010 19:42 |
Uzunada yaklaşma mesafesi | Salih Reis | Haritalar | 4 | 03-06-2010 07:01 |
Bu akşam iş çıkışı uzunada açıklarına balığa gidiyoruz | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-05-2010 21:33 |
03.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 23-02-2010 10:14 |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |