|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#111 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
onur kardeşım ben serkandan her şeyı beklerım ama sen beyaz-beyaz takımından çoluk çocuğun nafakasından dolayı ayrılıyosun sağlık olsun barı söyle serkan bıladerım kaç para teklıf ettı.sen gelmesen bıle senın yerın dolmaz bıl.ammmaaaa tago ,rhan,ben zaten bütün sıte benım yanımda serkancığım düşünsün her şey para değıl:bence mavı mor ne dersın ![]() |
||||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#112 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
yaaaaa sen nekadar rüşvetçı oldun bukadar.çok ayıp yahu opüldünüz serkan kardeşım |
||||||
|
|
|
|
|
#113 | |||
|
Kaptan
|
arkadaşlar yeni transferi açıklıyorum defansta sahnelerin vazgeçilmezi anıl kardeşim bu tarihten itibaren bizim takıma alınmıştır..
kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın.... |
|||
|
|
|
|
|
#114 | |||
|
Kaptan
|
hazır transferler başlamışken tüm katılımcılarımıza sesleniyorum çupilere katliam yaşatmak isteyenler bizim takıma yok abi ben fotoğraf alacam diyosanız hasan abimler sizlerle ilgilenecektir..
|
|||
|
|
|
|
|
#115 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
valla abi ben eskiden beri defans oynarım,son zamanlarda iyice kilolandık ibre 85'e dayandı
![]()
|
|
|
|
#116 | |||
|
Kaptan
|
erhan abi ben ileri oynarım maşallah kilomda senden yana kalır değil 87.5 kilocukum.....
|
|||
|
|
|
|
|
#117 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Taygun satılıktır.... Rakip takım taygunu size bedavaya transfer edebiliriz....
|
|
|
|
#118 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
arkadaşlar kelimelere dikkat kimseyi satmıyoruz. ağır olalalım molla desinler. ayaklarımız yere basmadan uçmaya çalışmayalım.
![]()
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 13-05-2007 " tarihinde saat 23:00 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
|
|
|
|
|
#119 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#120 | |||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Merak etme abi Taygun benim sözlerime alınmaz çünki ne sölemeyi kasteddiğimi biliyor.Bide benim taygunla olan dostluğumda ayaklar yerden kesildi uçuyor ...
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|