|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#121 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() wayyy alper kardeş yine yapmışsın numaranı.tebrikler...bu sefer tadına bak ama..
![]() bu arada arsuzdaydım iskelede pek bi numara yoktu.benim tuttuğum orfozun dışında ![]() orada paso gümüşe şiş geçirip at çek yapıyorlar artık sahteden ümit kesmişler...söylentiye göre daha lüfer 1 ay buralarda olurmuş ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#122 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tadına bakma ihtimalim sayısal lotodan 6 yakalamaktan daha zor..abi yarın buradayım gitmicem antakyaya.. 5 gibi damlarım özel olmayan kıyıya
![]() ![]()
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 11-05-2008 " tarihinde saat 20:26 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alper Tebrik ederim...
Balık güzel görünüyor.. ![]() Selamlar..
![]() |
![]() |
#124 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İskenderunlu arkadaşlar kofanayı kırıyorlar maşallah. Resimler güzelde iki satırda anlatım ve sahtelerin resimlerini eklerseniz, daha bir güzel olacak diye düşünüyorum. Daha iyi avlara. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#125 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() giden sahteler havada oksijenle sürtünmeden oluşan ısıdan moleküllerine ayrıldı zannımca..tekrar birleştirmesi zor olacak.. donanımlı tekne lazım..
7 fark'ın 7'si de balıklarda ![]() bide benim kamışım shimano ![]() bugün dün kovalayanı alırsam farkı "0" a indirmiş olurum ![]() ![]() sevgiler
![]() |
![]() |
#126 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
dun kullandığım sahte mika bu idi.. yaklaşık 35 gram.. misina: 0,28 angelkiss makina: ecusima 4000 kamış: shimano catana NOT: bu arada ali(1940g) fırdödü bağlama sistemi gerçekten daha sağlam oluyor..teşekkürler.. herkese tavsiye ederim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 12-05-2008 " tarihinde saat 07:11 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kendi anlattığım fırdöndü düğümünü kendim denedim 1.850 gramlık balık tuttum.Ama sonra içime bir kusku düştü. test etmek için birkaç bağladım kopardım.Bazen çok güçlü bazen çıt diye koptu. Farklı bir teknik daha öğrendim. İkisini karşılaştıracağım. Test ediyim sağlam olduğuna kanaat getirdiğimi siteye eklerim....Rastgele...
![]() |
![]() |
#128 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() iskenderunlu arkadaşlar son bir iki gündür lüfer alan varmı?
![]() |
![]() |
#129 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() uyan iskenderun gene sessiz kaldık...
biz bu gün arsuzdaydık.iskelede. sürüler halinde lüferler geçti belki 500 tane lüfer inanılmaz güzel ve heyecanlı görüntüler.üstelik uzunda bir süre kaldılar.AMA ne varki biri bile bizim denediğimiz onlarca sahteye vurmadı.takip vardı dolayısıyla heyecanda vardı lakin balık alamadık
![]() |
![]() |
#130 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar artık iskenderunda lüfer zamanı bitti. yeni bir av başladı . kurbağa balığı. zehirli olacağını düşünüp geri attık. ama dişlerini görmelisiniz.
![]()
serdar dönmez iskenderun balıkların korkulu rüyası Bu mesaj en son " 20-05-2008 " tarihinde saat 11:05 itibariyle gauss tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun | copper | Tanışma | 5 | 10-12-2011 15:55 |
İskenderun at çek | okahraman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 03-11-2011 10:21 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |