|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 2-3 hafta evvel karaburunda bu yemi denedim yumuşaktı çabuk sıyrılıyordu iğneden sadece 2-3 hanoz yakalayabildim ama o gün av zaten zayıftı
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
mercan+çipura+gopez+zargana+hanoz.. aklımda kalanlar |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar biz akdenizde avlanan amatörler olarak yem seceneklerinin başında yer alır tavuk göğsünden yem olarak faydalanmak yapılışını gerek ben gerekse diğer arkadaşlar anlattılar bu mesaja ekli olarak görünen resimler biri yemin tuzlanarak sertleştirilmiş durumu diğeri mercan balığı ve benzeri ufak balıklar icin kullanılan iğneye takılacak şekilde doğranmış hali.selam ve sevgiler.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun,tavuk göğsünü her tarafını iyice tuzla,yazın güneşte 2 gün tut kışın mutfakta uygun bir yerde ve mümkünse ince 2 mermer arasına koy ve suyunu iyice salsın,sonra yeniden tuzla ve ertesi gün için hazırdır toplam 3 günde şahane yem. yemin sert olması suyunun salmasına bağlı.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Mehmet abi bahsettiğim olaydan bir hafta önceki ava götürmek için tavukları bir güzel kesip tuzlamıştım ama evde unuttum ertesi gün balıktan döndüğümde annem o tavukları pişirip yedirmişti bana ama aklımdan tamamen çıktığı için yedim tabi aşırı tuzluydu yemeğin sonuna doğru anneme bunlar dolapta böyle kesikmiydi diye sordum oda evet cevabını verdi ben gülmeye başladım tabi olayı oda duyunca oda güldü allahtan hipertansiyon hastası değilim yoksa tahtalı köydeydim şimdi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun her iki türlüde mideye gidecekmiş tavuk
![]() ![]() ![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 14-01-2007 " tarihinde saat 15:55 itibariyle CaTSiLeNcE tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm. bende mersinde tavuk göysüyle çok çupra tuttum
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam: tavuk gögsü değil ama tavuk taşlığı mezgitte çok işe yarıyor defalarca denize atıyorsun dayanıklı bir yem hiç bir işlem yapmayada gerek yok.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |
Bu yemle ne yakalayabiliriz? | arm59 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 03-03-2008 07:34 |
S.a Manavgat ırmağında avlanan | inndark | TATLI SU AVI | 2 | 29-11-2007 14:16 |
canlı yemle yılan avlama | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-02-2007 18:07 |