|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
evet öyle rauf abicigim ... onunda yenilen aylari var ![]() Allah korusun abim benim ..tabiki dikkat etmeli , tedbiri elden birakmamali .
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Noyan'ın son aktardıkları doğrudur, bu konuda daha önce de aynı açıklamaları yazmıştık, ateş balığı başlığı altında....Türkçede balığın eti mi zehirli yoksa dikenleri vs mi zehirli diye ayırım yapabileceğimiz kelime olmadığı için dikkatli olmak gerekiyor.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar bu balıgı ben yedım antalyada da konyaaltında oturuyorum sabah erken saatlerde ve aksama dogru kayalardan cok gelıyor.balıgımız zehırlı degıl ama pulu oldukca sert,temızlemesı çok zor yani.üstübdekı dıkenlere dokunmamaya çalısın batınca baya bı sızlatıyor.eti de cok lezzetli degıl denemek ısteyen denesın ama ben cok begenmedım yanı sert bıraz.ölmedigime göre zehırlıde degıl yanı
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |