|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güzel kontrol olmuş İbrahim abi. Denizide kontrol etmişsiniz o da yerindemiş belli
![]() Gerçekten güzel balıklar, devamını diliyorum abi.
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
ibrahim abi raporlarına hasret kalmıştık..
kaldığınız yerden devam ettiğinizi göedüm ![]() bütün ekibi tebrık ediyorum ![]()
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Kısada olsa güzel bir gün oldu... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İnşallah,devamını birlikte tutarız Kardeşim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Üstad
|
İbrahim kardeşim tebrikler,iyi ki tekneyi denemeye çıkmışsınız
.tebrikler.Siz sevgili dostlarımı her daim ama limanda, ama denizde bir çayımı içmeye her zaman beklerim.İbrahim, siz balığı kuyruğundan tutmuşsunuz, o kolay. Siz hiç kekeme lidaki tuttunuzmu?...Bu gün Taygun kekeme lidaki tuttu. Birde Tayguna , denizde fazla balık bırakmışsınız.Maşallah bir çuval dolusu balık götürdü eve.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Alıntı:
Balık kalmadıysa haftaya denizde buluşup çay içeriz... Abi, saat 22:30 oldu hala fotoğraflar yok. Tago'yu ara uyansın resimleri bekliyoruz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
VİP ![]()
|
İbrahim kardeş sizin usta ekibinizdende bu beklenirdi.Hepinizi kutluyorum.
|
|
|
|
|
#17 | ||||
|
Organizatör
|
İbrahım sana ne diyım bilemıyorum, tekne kontrol haaa
ya denız bu epeydir uzak kaldınız çıkamadan yapamadınız denıze anlıyorum kurtların bir kısmı dökülmüş tebrıkler ...
|
|
|
|
#18 | |||||
|
Kaptan
|
ibrahim kardeşim birdaha tekneyi kontrole gidersen kıyıda kontrol et
yoksa bu balıklar insanın piskolojisini bozuyo ![]() bunlar nasıl olsa balığa gelmemiş kaçımızı tutarlar diyo ![]() paylaşım için çok sağol kardeşim ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Üstad
|
İbrahim'cim o kekeme lidakiyi Tayguna sorman lazım
bende bekliyorum resimleri ama daha yok. dediğim gibi Taygun denizde balık bırakmadı.kendi ailesini geçti yedi sülalesini balığa doyurma mücadelesi verdi..Ben onu üçkuyulara bıraktım.O balıkları eve götürebilmek için taksi çevirdi... ![]()
|
|
|
|
|
#20 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Sonunda 1 ayın acısını çıkartmışsınız İbrahim.Tebrik ederim.Umarın en kötü avınız böyle geçer.
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|