|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet kardeşim sen istedinde ben pişirmedim mi. Sen tutarsın ben pişiririm. Yeterki sen iste..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyman abı super bır gun olmus gene ... tebrık ederım .. e kısa surede b eraber gercekleştırmek dılegı ıle
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Okan kardeşim.İnşallah...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Süleyman abi bak 1 senede 5 mesaj yazmışım bu akşam ikinciyi yazıyom
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kim bilir ne keyifli olmuştur
![]() Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi Harikasın... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim, gerçekten çok keyifli bir gün yaşadım.İnşallah sizlerlede belki böyle güzel bir gün geçiririz...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah nasip ederse o günlerine görürüz.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Gökhan kardeşim, inanın sizleri tanımakla çok mutlu oldum. Muhabetimiz daim olsun..Sizleri konuk etmek beni onurlandırır..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Süleyman abi paylaşım için teşekkürler..
Gökhan ve Emre arkadaşlarımada ayrıca teşekkürler.. Paylaşım çok güzel ama birşey demeden geçemiyeceğim.. Konu başlığı mangal olunca dayanamadım.. Madem "Teknede Mangal Keyfi" hani mangalın resmi nerede ?? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Vallahi Necati kardeşim çok haklısın. Hatta dönüş yolunda, arkadaşlarla o konuyu tartıştık. Balıklar pişerken resimleyip resimlemediğimizi. Ama malesef balıkların lezzetinden o anı resimlemeyi atlamışız..İnşallah bir dahakine..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teknede Mangal | atilerdogan | Balık Yemekleri | 48 | 16-02-2010 22:37 |
çupra mangal (taygun kardeşe) | dilki | Balık Yemekleri | 4 | 16-12-2008 17:32 |
teknede çipra mercan bayramı var... | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 29-11-2007 07:00 |
kahve keyfi | Güven ÖZYELDAN | Tanışma | 4 | 10-02-2007 17:46 |
teknede nasıl bir kamış kullanılır | yilmaz | Kamışlarla İlgili Herşey | 10 | 17-01-2007 06:49 |