|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Çok güzel bir org. olacağına inanıyorum.Ben ikinci limandan şu an için on tekneci arkadaşımla birlikte hazırız. Buna AYYÜZLÜM ve DENİZKIZI da dahil.
Şu anki hesabıma göre bu on tekne ile 104 kişiyi rahatlıkla çıkarabiliriz.Tabii tekne sayısı katılımcı sayısına göre artıp azalabilir. Katılacak arkadaşlarımız bir an önce isimlerini yazdırırlarsa bende tekne sayısını ona göre ayarlamaya çalışırım. Aile olarak katılacak arkadaşlarımızı büyük teknelere vermeye özen gösterilecektir. Grup olarak katılmak isteyenlerede mümkün olduğunca aynı tekneye verilmeye çalışılacak Tekne org. kıyıdan çok farklıdır.onun için yönetici arkadaşlardan ricam bir an önce liste oluşturmalarıdır. Ben KAPTAN KARABULUT olarak elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Ama, bu org.da olabilecek ufak tefek hatalarımızı tüm RASTGELSİN ailesinin anlayış ve hoş görüsüne sığınarak TEKNE ORGANİZASYONUNUN hayırlı olmasını ve yeni yeni dostluklara vesile olmasını diliyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oy oy.
Bu sefer kaçırmam inşallah ![]() Harikasınız. Ben çevremdekilere haber vermeye başlayayım hemen ![]() Ticari amaç gütmemesi özellikle harika bir olay. Kesemizide üzmeden gidip stres atıp gelebileceğiz. Bu işe emek veren KARABULUT üstadımıza özellikle çok teşekkürler. Hasan abi seni yazmıyorum artık ![]() Haydi balığa. Şimdiden takımları hazırlamaya başlayalım.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu organizasyon çok neşeli geçeçeğinden eminim herkese şimdiden rastgelsin hayırlı olsun ...
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Evet değerli dostlar..
Karareisde Kıyı avını gerçekleştirdik. Şimdide sıra deniz organizasyonunda .. Hasan abimiz, Süleyman abimizin ve Güzelbahçe ikinci limanda tekne sahibi birçok üyemizin büyük fedakarlıkları ile bu organizasyonu gerçekleştermek için yola çıktık.. Şimdiden herşeyin güzel olacağı belli.. Sitemize ve değerli dostlarımıza hayırlı olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Rapor tarihi 12/05/2010 olduğuna göre İlerliyen günlerde çok daha güzel balıkların olacağını tahmin ediyorum.. Arkadaşlar hazırlıkları yapmaya başlayın bence.. Çünki Organizasyon günü sanırın USKUMRU KOLYOZ ŞHOW olacak gibi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Seninde tahmin ettiğin gibi inşallah org. günü bol miktarda kolyoz uskumru şowu yaparız..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepiniz SÜPERSİNİZ başka birşey demiyeceğim. Sabah 04.oo de oradayım. İşte RASTGELSİN farkı. Tüm site yöneticilerine, organizasyona destek olan üyelere TEŞEKKÜRLER.
NOT: takımlarımın bakımına mesaj bitiminden itibaren başlanıyor. Heyecan had safhada.
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet beklenen tekne organizasyonu konusu açıldı
![]() Çok güzel olacağına eminim o zamana kadar balıkta bollaşacaktır diye umuyorum. Süleyman abi ben akşamdan gelip senin veya herhangi bir teknede yatmayı düşünüyorum ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |