|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Güzel bir gün geçirmişsiniz yine Kamil hocam
Levreklerde çıtır çıtır tazeçik afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||||
|
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamil biladerim sen memur ben işçi biz seninle kolay kolay denk gelemeyiz.keşke denk gelebilsek ![]() kamil biladerim hani sen demişsinyaPAŞA TEAM a inat diye ama inan hiç ama hiç gücüme gitmiyor bilakis beni takip edenler beni sevenler balıksız dönmüyorya beni ençok bu mutlu ediyor. bunu ben içimden gelerek söylüyorum herkes PAŞA TEAM dan fazla balık tutsun mutlu olmayan PAŞA TEAM üyesi varsa ben o kişiyi aramızda tutmam bizim için balık ikinci planda balık olursada o gün pasta kaymaklı olur ![]() tekrar herkesi kutlarım daha iyileride sizlerle olsun Bu mesaj en son " 30-05-2010 " tarihinde saat 17:09 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
|
|
|
|
|
#13 | |||||
|
Üstad
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Kaptan
|
Kamil hocam tebrikler cok güzel bir av olmuş sadece sizlerin hoş sohbetiniz için orada olmak isterdik
|
|
|
|
#15 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Tebrikler güzel bir av güzel kareler güzel paylaşım devamının gelmesi dileğimle
|
|
|
|
#16 | |||||
|
Banned
|
Kamil bey tebrik ederim keyifli bir gün , nefis bir av olmuş.Levrek leri hangi takım ve yem ile aldığınızı öğrenebilirmiyiz ??
Esen kalın. |
|||||
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
Kaptan
|
Kamil hocam Ellerinize sağlık..
Güzel bir gün geçirmişsiniz.. Eeeee Paşayıda hakketmişsiniz.. Daha ne denir ki ?? Fotolar her şeyi anlatıyor.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Cevap yazıp avımızın neşesini paylaşan tüm dostlarıma teşekkürler.
Ayrıca Paşa teama söz atarken,tamamen gırgır amaçlı olduğunu belirtmek isterim.Çünkü bendede paşa team forması var ve onlarla birlikte av yaparken giyeceğim ![]()
Kamil Bu mesaj en son " 31-05-2010 " tarihinde saat 13:30 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Balıkların nasıl tutulduğunu soran arkadaşlarım:Levrekleri kurşunsuz olta ile sabah erken saatte tuttuk.Boylarıda en az 25 cm cıvarındaydı.Ama fotoğrafta nasıl görünüyor bilmem.Küçük görünüyorsada daha irileri sizin olsun inşallah diyebilirim ancak.Rastgelsin..
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|