|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok yavaş çekiyorum suyun 10cm altında geliyor.aksiyon vermeye gerek yok zaten kendinden aksiyonlu su içinden geldiği için.aynı zamanda asılı kalabiliyor çekmediğinde
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Akın yine harikalar yaratmışsın
![]() ![]() ![]() ![]() Tebrik ederim söylenecek tek söz.bileğine kuvvet. ![]() ![]() AFİYET OLSUN..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Daha önceki raporlarınızda kullandığınız sahteyi aldığınız firmanın adını yazmışınız internetten baktım aynı ürün yok gözüküyor.sahtenin boyu kac santimlik.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben g13 ve g14 modellerini denedim çok iyi sonuç aldım.biraz hafif ve gagası çabuk kırılıyor onun dışında mükemmel
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() akın abi yarın sabah lüfere yemli deneme yapıcam..Bu arada nasılsın ne var ne yok ?
Yasin Çelik İstanbul... 01/01/1985 A rh + KULLANDIĞIM EKİPMANLAR... Shımano Speedmaster 14-40 +Shımano Biomaster 4000 Shımano Beestmaster 10-30 + Shımano Seıdo 4000 Shımno Game Type 25-125 + Shımano Sustaın 5000 BİZ CUMHURİYET ÇOCUĞU DEĞİL,OSMANLI TORUNLARIYIZ... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() işe başladım git bensiz tabi.sizin evin yukarısındaki sağlık ocağındayım dönüşte uğra.tabi nevaleyi eve bırakmadan
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Banned
|
![]() Muhteşem kareler .Alay alay dizilmiş Levrekler.Şansınız daim avınız bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yok kardeş denizde avlanmaya geçen yıl başladım.tesadüfen iyi mevsime denk geldik öyle devam ediyor şansımız.hasan balıçı ustamızın yanında daha bebe sayılırız.her zaman bekleriz olta sallamak için.bir kaç arkadaşla konuştum bizim dışımızda da istanbul'da insan olmayan her yerde bu balık yakalanıyor.ama çok nazlı hava durumu çok etkiliyor.birde bilgi kirliliği var insan kendi bildiğinden bile şaşıyor.yok su üstü gelen yok dalan yok su fışkırtan şamandıra tak misinan görünmez olsun.pahalı malzemeyi alıyorsun dünyanın yolunu yapıyorsun elin boş.tesadüf balık gelse bağlıyacak seni.ilkinde gelmedi,ikincisinde olmadı üçüncüsünde gelecek nasıl olsa.yasin yanımda bayağı lüfer çıkardı.o olmasa diğerinin gelme olasılığı var pes etmemek lazım.geçen yıl yaz sıcağında silivri sultanköyde iskelenin orda yüzüyoruz.yüzlerce kişi olmasına rağmen eleman burundan at çek yapıyor.bizden maximum 200m uzakta.sudan çıktık dönüş yolundayız balıkçı arkadaş bağırıyor canlı levrek diye.iki adet 1kg civarı levrek almış.balıklar hala ağzını açıp kapatıyor.pes etmemek lazım o avlakta yoksa diğerinde vardır.sıcak deniz balığı denmesine rağmen adamlar ingilterede yakalıyor.ben gittiğim her yerden en az bir ispendek aldım.artık insan otomatiğe sarıyor bu dalgadan gelir bu kayanın arkasında vardır diye düşünmeye başlıyor
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Akın bende söyliyecek bir şey bulamıyorum emeğine sağlık arkadaşım.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
bereket mi oldu? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-10-2010 15:13 |
Kısa Bir Av Oldu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-02-2009 21:54 |
10 ekim(geç oldu ama) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 26-12-2007 15:32 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |