|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Üstad
|
![]() ![]() beni iskenduruma getirtçeniz be abicim![]() ![]() ![]() |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Burak kardeşim aramıza hoşgeldin balıklarda konuşuyor hani sana şimdiden afiyet olsun. paylaşım içinde ayrıyetle teşekkür.
|
|
|
|
#13 | |||||
|
Kaptan
|
Aramıza hoşgeldiniz.
![]() mırmırlarda güzel ama paşalar daha güzel elinize kolunuza sağlık ![]() paylaşımınız için ayrıca teşekkür ediyorum. iskenderun dan böyle paşalar (çipura) pek sık paylaşılmıyor onun içinde özel olarak tebrik ediyorum ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum. ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
her zaman beklerim
geçen günlerde iskenderun limanına gidip avlandık asıl niyetimiz 15-20 kğ lık akya idi ama maalesef onu tutamadık ama ortalama 4 kğ kadar balık yakaladık. limanda balık tutmak çok farklı oltayı atma diye birşey söz konusu değil direkt aşağı indirip kaldırıyorsunuz. çünkü gemilerin yanaştığı iskele derinliği 30 mt civarında bu hafta da kısmetse nato iskelesine gideceğiz. eğerki bahsettiğim hatrı sayılır bir balık yakalarsam hemen resimleri paylaşırım. saygılar selamlar.
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
)
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|