|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Yine yapmışsın yapacağını ..
Helal olsun daha ne diyeyim ben sana.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi tebrikler yine süpersin...Emekli olunca ben ne yapayım diye düşünüyordum artık buldum....(tabii emekliliği görebilirsek)
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() Kaptan ım on numara bir av çıkarmışsın yine.Bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Süleyman abi, daha bunlar buradayken devam....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Maasallah abi fena bi av olmus. Bir gun bende boyle baliklar yakalayacagim. Inaniyorum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kaptanım tebrik ederim çok güzel bir av olmuş lambuka süper görünüyor. daha irileri rastgelsin.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Sağolasın Adem kardeşim sizlerede rastgelsin herdaim.. Erol kardeşim tam gaz devam, inşallah uzun süre kalırlar.. Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Süleyman abi yamışsın yine yapcağını papağanlar harika gözüküyor. Tebrik ederim kaptanım. Yakın zaman da bir sırtı operasyonunu birlikte yapalım.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Erhan'ım lambukalar zannedersem körfezi terk ettiler.Bir haftaır alamıyoruz..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lodosla gelen mutluluk..... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 34 | 23-06-2010 20:05 |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Yağmurla gelen bereket | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 23 | 08-06-2010 18:22 |
seferihisar da sırtıyla tutulan palamut | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 23-03-2006 18:12 |