|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Önder kardeşim benim için külfet değil zevkle yazıyorum.Umarım gelecek yıllara refarans olabilir..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi, gerçekten bir yıl olmuş, emeğinden ötürü seni çok tebrik ederim.
Ben açıkçası senin günlüğünü takip ediyorum. Özellikle tarihsel açıdan balığın nerede olduğunu takip bakımından çok faydalı buluyorum. Urla'dan açılmayı düşünen arkadaşlar bakımından işe yaradıkları kesin. Geçtiğimiz yaz ben de çok faydalandım. Şayet, sana ciddi bir yük oluşturmuyorsa ben de devam etmenden yanayım. sevgiler
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Emeğine sağlık Süleyman kaptan,o bölgede avlananlar için bulunmaz bilgi kaynağı oluştu.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkür ederim Orhan abicim,umarım gelecek yıllara faydamız olur..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Süleyman kaptan, bıkmadan usanmadan her gün not tuttun,mesaj yazdın
insanlara faydalı olmak için çok çalıştın seni kutlarım.emeğine sağlık.teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım, 1 yıldır bizlere aktardığın günlük, özveri gerektiren cidden meşakkatlı emek isteyen bir iş idi. Eminimki verdiğin bu gönüllü hizmet yadsınamaz ve herkese de çok faydalı olmuştur.
Devam edip etmeme kararı tabii ki senindir. Ancak benim gönlüm devam etmen yönündedir. Geçmiş ve de gelecek hizmetlerin için teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman kaptan, bizim fikrimizi sorarsan devam et deriz.
Her gün rapor yazmak kolay olmasada sen bunun üstesinden geldin. Ellerin dert görmesin. Sayende, önümüzdeki yıl ile geçen yılı kıyaslama imkanımız olacak.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim kardeşim,günlük tutmak ve bunu sevdiklerimle paylaşmak benim için büyük bir mutluluk.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
beyniniz kaç yaşında | walras | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-12-2008 00:13 |