![]() |
#1991 | ||||
Üstad
|
![]() arkadaşlar afiyet olsun... ben sakızlı kahvemi içtim 80 yıl olanından..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#1992 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#1993 | |||
Kaptan
|
![]() Değerli Abilerim Arkadaş ve kardeşlerim..
Bana müsade mesai bitti ...... Haftasonu balığa gidecek olan (Kii hava çok güzel bu fırsatı kaçırmayın. ![]() ![]() ![]() Güzel Trofeler sizlerle olsun.. ![]() ![]() ![]() Pazartesiden itibaren paylaşımlarınızı 4 gözle bekliyeceğim.. ![]() Sağlıcakla kalın... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#1994 | ||||
Miço ![]()
|
![]() herkese iyi akşamlar,saygılar
![]() |
![]() |
#1995 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldin Abdurrahman.
Sanada iyi akşamlar, sevgiler ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#1996 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese iii aksamlar aksamınız benim kadar ii olsun insallah
![]() hasan abiiiiiii seni sevmeyen ölsün
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
#1997 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#1998 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() herkese iyi geceler olsun.
ben gidip çalışayım biraz ![]() Hasan abi seni kimse tutamaz. Biz gidemiyoruz sen git bari balığa. Yakala birkaç paşada gözümüz gönlümüz açılsın.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#1999 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#2000 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar,
Sevgili Hasan abimden ve diğer Paşa Team ekibi arkadaşlarımdan bir ricam olacak. eğerki uygun görülürse banada Paşa Team ekibi arasında bir yer varmıdır? Sizleri imrenerek ve özenerek takip ediyor ve bu güzel dostluğunuzdan dolayı kutluyorum. benim balıkçılık konusunda hiçbir iddam yok,ncizane kendi çapımda gerek kıyıdan gerekse tekneden (işlerimden fırsat buldukça) avlanmayı ve bu güzel ortamı sizler gibi güzel insanlarla paylaşmayı çok seviyorum,bu beni fazlasıyla dinlendiriyor ve huzur veriyor. olumlu veya olumsuz kararınıza saygı duyar,şimdiden teşekkür ederim dostlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |