|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim ava çıkmadan önce gideceğin zaman ve mekanı bildirmekle doğru olanı yapıyorsun bence...Tekne için aynı şeyi söyleyemem ama kıyıdan gideceğin zaman oraya gitmek isteyen başka kişilerin de sana eşlik edebilmesi açısından bence çok faydalı bir paylaşım oluyor...Sen içinden geldiği gibi yapmaya devam et derim abi,hiçbirşey senin o tatlı canının sıkılmasından daha önemli değil...Saygılarımla...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak dostum, senin derdinin çaresini ben biliyorum,şimdi olay şöyle;önce çarşıdan kurşun alıyorsun sonra da bir hocaya gidip bu kurşunu başının üstünde döktürüyorsun.Dökülen kurşunu alıp takıma bağlıyorsun ve doğru çupra avlamaya gidiyorsun.Bak gör tüm uğursuzluklar bitmiş olup kovan balıkla dolacak,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Miço ![]()
|
![]() İshak abi 27 ocakta işyerinden arkadaşlarla urla/adalar civarına bi çıkartma yapalım dediydik (hava iyi olursa tabiiki) ama içime kurt düşürdün şimdi.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erdal abi yanınıza taze hamsi ve zoka ve bilimum değişik renkte çapari alın gidenlerden duyduğuma göre herkes kovalar dolusu uskumru tutuyormuş
![]() |
![]() |
#26 | |||
Miço ![]()
|
![]() Olur Taygun kardeş sağolasın... İnşallah bi mani çıkmazda...artık rüyalarıma girmeye başladı, balığa çıkmaya çıkmaya.Yalnız bu zoka olayını tekneden hiç denemedim. Takımı iyice tabana indiriyormuyuz? Birde tüylü çapariyi demir atmadan tekneyi akıntıya bırakarak kullanmak daha iyi sonuç veriyor diyorlar.
![]() |
![]() |
#27 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uskumru ve amca oğlu kolyoz yüzeyin hemen altında 5-6 metre derinlikte bulunur zokayı atıp az bi süre bekledikten sonra varsa zaten atlar yoksa yemi tazeleyip tekrar atıp şans denemek gerekli. (zokaya ek bir kurşuna gerek yok)
Çapariyi demirli teknedede yapabilirsiniz akıntıya bırakarakta ama akıntıyla daha verimli olur diye tahmin ediyorum.
![]() |
![]() |
#28 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
erol bey cok yerinde bi tespit benim de söylediğin şeyleri yapmam gerekiyor başka care yok ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Rasgelsin.
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine 2007 | ADNAN | ANILAR | 3 | 21-12-2009 09:25 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |