|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() hasan abi ikide bir şans deyip durma.tamamıyle ustalık işi bu şansla mansla alakası yok.ustalık ve hüner yeri bilmek avı tanımak yemi bilmek takımı yapmak bunların hepsi şansla alakalı mı sorarım sizlere.sen tanıdığım en iyi balık ustasısın benden sonra tabiki..
![]() ![]() madem şans tı amma şansız bir sitemişiz sadece bir kişiye gülmüş.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Böyle güzel ve keyifli vakit geçirmeniz çok hoş, allah içinize sindirsin. Ben bu hafta sonu çalıştığım için sizlere katılamadım. güzel bir sürpriz olacaktı ama sağlık olsun başka zamana. Avınız bereketli geçmiş tebrik ederim Hasan abinin kuzu da harika. Sanırım Serkan kardeşim izleyici olarak katılmış arkadaşların arasına yada şanssızlığının kurbanı olmuş. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
arkadaşlar ben 12 senedır orada ılk defa akrep gördüm gıden arkadaşlar da dıkkat etsınler.ne olur nolmaz.balık keyfı acıya dönmesın. saygılar sevgıler. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler arkadaşlar. güzel balıklar. rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abiyi ve organizasyona katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.gerçekten sıkı bir av olmuş,üstad yine hafızalardan silinmeyecek bir gol atmış.
![]() ![]() hasan abi,biz cuma günü senin balığa çıktığını öğrenince babanın iyileştiğini tahmin etmiştik,çok şükür tahminlerimizde yanılmamışız.Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin amcamıza. saygılar selamlar abicim..rastgelsin.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() aferin anıl sen anladın beni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|