![]() |
#21 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu makina tip olarak çok güzel görünüyo,fakat ne kadar iyidir onu bilmiyorum pratikte kullanış çok önemli biliyosun ki Bu makineyle ilgili bir kişi bana iyi değil dedi,bir kişide fena değil di şimdide sizden yorum aldım ,çok teşşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
İzmir tabi güzel bi şehir,İstanbul bambaşka güzel İnanırmısın İstanbul anadolu yakasında maltepe,kartal,pendik,kaynarca ümraniye,bu semtlerde malzemecilere baktım. bir tane korea yapımı banax bulamadım sx serisi ve önerdiğiniz seride ,istanbul piyasası hep çin malı anlıycanız. Okuma için ise banax dan daha kaliteli diye duydum ,yine bikaç modelini gördüm 100 ytl nin üzerinde idi ve cin malıydı Mutlaka tavsiye ettiğiniz modeli inceliycem.bundan emin olun En çok yapmayı sevdiğiniz nedir diye sorsalar,balık tutmak derim.Benim için bi tutku .Fakat bu Çin liler yüzünden bezdim . İlgi gösterdiğiniz için teşşekür ederim.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Birim : Adet
Ürün Kodu : 7-OKUMA-PLINER Marka : OKUMA Fiyatı : 90,69 USD : 117,90 YTL Taksitle : 11,59 YTL X 12 Havale ile : 113,18 YTL
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel görüntülü bir makina. aldıysan güle güle kullan.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tacettin bey, dolaştığınız yerlerdeki malzemecilerde aradığınızı bulamazsınız zaten hepsi içeriği küçük olan dükkanlar.Siz karşı tarafa geçin,istoç uzak geliyorsa karaköye, orada olan tüm mağazalar şube açtı eminim bir kaç saat içinde aradığınızı bulursunuz.Alacağınız makineyide kararlaştırmadan fikir sorarsanız bunun sonu gelmez herkes bir model önerir.Bence ilk önce beğenin, sonra yorumları alın.Kolay gelsin.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu gün karaköydeydim Galata köprüsünde balıkçılardan yer kalmamıştı,hemen hemen her balıkçının kovasında istavrit ,izmarit ve kefal var dı. Tabiki gitme amacım makina ,ben beyenemedim,korea malı banax da bulamadım yukarıdaki makinannın korea sını üsküdarda gördüm,tavsiye edermisiniz. banaxın sx serisinden çok memnun olan var bu modeli için ne dersiniz rastgelsin
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
sonunda Bu makineyi almaya karar verdim. alırken neye dikkat etmeliyim? almamı tavsiye edermisiniz?
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Miço ![]()
|
![]() kardeş bu makineye bu parayı vereceksen ben sana git shimano navi serisi al derim hemen hemen oda aynı para
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Miço ![]()
|
![]() onur kardeşte bir tane bu dediğim makineden var istersen ona bir sor sana daha net bir cevap verebilir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yok böyle bi makina..... | umutec | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 19-06-2009 18:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
Kamış Alıcam Yardım Edin | Taygun KOCABIYIK | Kamışlarla İlgili Herşey | 30 | 29-11-2006 10:33 |