|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ya bucalılar ççoğalıyor bu iyi işte gidiş gelişşerde araba sorunu kökten halledilir
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar herkesin şimdiden bayramını kutlarım biz genelde tatlı su balığı hastasıyız kıyı organizasyonlarında bulunmak isteyen arkadaşlar varsa bursa ve çevresine gelmek isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz misafir ederizzz çok keyfli geçen avımıza beklerizz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet abilerim izmirden guzel bir organizasyon olursa bende size katılmaktan keyif duyarım yakın zamanda guzel bir organizasyon iyi olur bence
Umut KARAKOÇ İZMİR / 1987 buca karakocumut@windowslive.com TEK HEDEFİM Xiphias gladius KILIÇ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Kesinlikle destekliyorum izmir grubu olarak bi organizasyon yapılamasını herzaman varım yeni üyeniz ethem izmir/buca 23.01.1980
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
arkadaşlar bende bu organizasyon işine varım. en az 4 kişi gelirim. sizlerden haber bekliyorum. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valkaya özel mesajdan mail adresini gönder bana
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eeee abi izmirden bayağı bi organizasyon isteği var bi abimiz bu işe bi el atsın yaw benim msn madarchangel@hotmail.com tel:05324903818 sadece ender çam abimizle tanıştık şimdilik balığa gideceklerden haber bekliyorum saygılar
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çeşmeye gezi düzenlemeyi düşünüyoruz ne dersiniz..katılım cı aRKADAŞLARDAN HABER BEKLİYORUZ
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
organizasyon isteği....... | iskorpit | Üye Organizasyonları | 20 | 02-02-2010 12:37 |
Organizasyon isteği.. | benz | Üye Organizasyonları | 11 | 21-01-2010 22:34 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 10:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 22:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 11:59 |