|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo Necati.İşlem bu kadar basit.Ama yer seçimide önemli tabii
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim sezonu iyi acmişin inşallah daha iyi avlar yaparsın ha bir arada seninde cayını icmeye gelcem tel verirsen sevinirim
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Eyvalah Kamil abim teşekkürler.. Kesinlikle yer seçimi çok önemli .. Eğer benim istediğim yerler dolu olmasaydı yada çoçuklar olmasaydı olta atacak çok başka yerlerde vardı ve kesinlikle hasılat daha iyi olacağını düşünmekteyim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abim yanyana olamasakda orda bulunduğun süre zarfında telefonda yakın yakına o güzel canlı yayınlarını telefondan aldım.... Aile ile çok güzel iki gün geçirdin.... RABBİM daha nice güzel bereketli avlar nasip eylesin....Yalnız; Hasan abim 1, sen 2 derken sanırım artçı şoklar çoğalacak ve ALLAH izin verirse güzel bir av ile bu artçı şokları dahada sallandıracağız inşallah.... Tabiki bu işin esprisi elbette
![]() ![]() ![]() Bizim amacımız belli BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE GÜLELİM EĞLENELİM bir arada olmanın keyfini alalım denizde yanımızdayken değmeyin keyfine... sağlıkla kal abicim...Bu arada fangrininde maşallahı varmış..... bereketli olsun abim...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mahşallah Necati hep kalite balıkları seçmişsin
Sezona böyle başlamışsın ve inşallah hep böyle kalite balıklar oltana nasip olması dileklerimle.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Bu benim ilk deneyimim.. ama sanırım bir daha hanım benimle ava felan gelmez.. ![]() ![]() ![]() ![]() Sen git ne yaparsan yap dedi.. ![]() ![]() Abi işaallah beraber bir av yapabilmek dileklerimle sağlıcakla kal.. Alıntı:
Amin abi hep beraber işaalah sanada keyifli avlar dilerim.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Doğanım çok teşekkür ederim.. Dediğin gibi ayrı yerlerde av yapmamıza rağmen sürekli telefon ile bağlantıyı hiç kesmedik.. Sizlerinde güzel bir av geçirdiğinizi duyunca çok sevindim..Ayrı olsakta gönüllerimiz hep birlikte idi.. İşaalah bu birliktelikde sona ermiyecek.. Av konusuna gelince bence hasan abinin ve benim yaptığım bu avın arkcı depremler olduğunu düşünmekteyim zira PAŞA TEAM bir araya gelip bir av yapınca gerçek deprem işte o zaman olacak sanırsam 9.9 şiddetinde bir deprem olabilir.. Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.. Herşeyin gönlünce olmasını diler oltanın sürekli nasipli olmasını dilerim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Maşallah Necati kardeşim,PAŞA larda hani konuşuyo yani..
![]() ![]() ![]() Ama o poz veriş şeklini bir yerlerden hatırlıyorum gibi sanki.. ![]() ![]() ![]() bir yerlerden kopya mı cekilmiş ne... ![]() ![]() ![]() ![]() Necati'm güzel bir hafta sonu geçirmişsin. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bende üye oldum | Seyit45 | Tanışma | 15 | 31-03-2010 21:12 |
bende varım | levent gezgin | Tanışma | 6 | 24-02-2009 10:49 |
bende geldim:D | aliefe | Tanışma | 10 | 16-04-2007 10:47 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |