|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ufuk kardeş ve Rastgelsin Kırmızı ekibini canı gönülden kutluyorum.Resimler ve raporları bizimle paylaştığınız için teşekkürler.İnşallah gönlünüzdeki balığı tutarsınız.rastgele.
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman aman MAAŞALLAH.... Ufuk bu ne manzara böyle.. Ekip güzel kurulmuş, Çeşmede kerteriz bulunmuş, Gülüş cümbüş Güzel bir av olmuş... MERCAN TEAM ı canı yürekten kutlarım. ![]() Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür eder devamını dilerim.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() (sağol, ali rıza abi yakalanmasa iyiydi o martı diğer avlarda halil abimle uğraşırken biz çekerdik mercan'ları )
Ufuk önceki avdan sabıkalı martıyı avlak bölgemize senin tertip kurarak konuşlandırdığına dair kafamda ciddi şüpheler var haberin olsun ![]() ![]() av boyunca 2m yanımda devamlı yüzen martıya tetikte idim (o kadar gopezle doyurmama rağmen) bir devamlı ikimizin yan yana oturmasından mütevellit habire beden karıştırıp yenilerini yapmak zorunda kaldım iki iri iri mercanları fotolama işi de bana düştü üç teknede güya tecrübeli ama en zayıf halkaydım dört şaka şaka tekrar ne zaman gidiyoruz ![]()
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim ziya hocam,malesef benim ikili üçlü çekimlerimde limit altı çektiğim birkaç mercanı geri bıraksamda malum vurgun yiyip ciğer ağzına geldiği için su üstünde kaldılar, martıyı mercan la besledik diye başka bişeyde yemez oldu o martı zaten
![]() ![]() Kamil abi napalım abi ? ![]() ![]() ![]() salih abi teşekkür ederim yorumunuz için,evet malesef birkaç limit altı çektim tek vursa zaten olta aşağıda kalıyor çekmiyordum,ama çektiğim o birkaç 500 gr lıklarla birlikte geldiği için malesef vurgun yemiş olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() eleden bişey gelmiyen limit altlarını çektiğim anlardan
ufuk kaplan Denizli brh+ -1980 Buca / İzmir ![]() Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 11:05 itibariyle tigerson tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne yaptınız siz böyle yahu.Denizde balık kalmamış.Maşallah nasiplisiniz yine.Tüm ekibi tebrik ederim,Alirıza abiyle,Halil abi şeytanın bacağını kırmış sonunda.Rastgelsin........
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim öncelikle avınız için sizi tebrik ederim.
Ancak limit altı balıkları sahil güvenlik tespit ederse ciddi oranda cezaya maruz kalabilirdiniz. Urla'da bizim yakaladığımız balıkları tek tek kontrol etmişlerdi. Daha niceleri rastgelsin.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20 haziran Çeşme Yer Gök Kırmızı !!! | tigerson | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 27-06-2011 16:43 |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
24 Haziran 2006-Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 09-07-2006 08:30 |