|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Balığa gidemiyen arkadaşlar vakit bulduklarında sanal kahveye takılacaklar.. sanal olduğuna bakma abi sen bilirsin.. burada çayda sıcak arakadaşlıkta sohbette.. herzemen beklerim abi.. |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende çayı nerde içeyim diyordum,çok sağolasın Necati kardeşim ve gönül dostlarım,canımda felaket sıkılıyordu,Kayınpeder-kayınvalide rahatsızlıkları nedenyle tedavi amaçlı bizde kalıyorlar (hanım sağlıkcı olduğundan) bu nedenle ava ve balığa uzun süredir çıkamıyorum,organizasyonada son ana kadar isim yazdıramıyorum bu nedenle. (yalancı duruma düşmemek için),artık yer kalırsa son 1-2 gün adımı yazdırabilim.Sizleride tanımak için iyi bir fırsat olacaktı.Ama neyse Onlar iyi olsun yeterki. Sizlerinde canını fazla sıkmayayım,muhabbet ederkende baya çay içmişim, gelecek sefere çayı ben demlerim artık.
Kendinize iyi bakın. Tüm dostlarımın yeni yılını kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim,2011--2010' u aratmasın.
Bu mesaj en son " 30-12-2010 " tarihinde saat 13:15 itibariyle muhabbetci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ömer abi öncelikle amca ve teyzeye geçmişler olsun.. Abim her nekadarda bu işe gönül versek öncelik sağlık ve iş tabiiki .. Bizler boşta kalan vaktimizi bu güzel hobi ile geçirmek isteyenleriz bilirsin.. Heee balığa gidemiyormusun o zaman dostlarla ava giittiğimiz hatıraları yad etmek üzere öncelik yüzyüze oda olmuyorsa bu ortamda hoş sohbet etmek.. Ama buraya devamlılık şart tabiiki aksi halde batarız vallah... Organizasyon meselesini takma kafana hoş sohbet olduktan sonra bir sonraki sefere olur işaalah hem org sonrasında açılacak görseller ile seni oradaymışsın gibi yaşatırız üzülme.. şimdilik kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() herkese hayırlı akşamlar
![]() neco kulağını çekecem nasıl kahvecisin sen ![]() kahve dediğin böyle olmalı ![]() batırdınız kahfeyi iflas ettik ![]() atın tutun savurun işte meydan ![]() ![]() aman dikkat bak orada oltalar var üzerine basmayın ![]() ![]() ![]() ahanda zil ötüyo |
|||||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyi akşamlar çaylarda tavşan kanıymış hani Necati; herkese çaylar benden.. ben bir demliği şahsen bitiririm ona göre yedeği bolca tut
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sağolasın Necati kardeşim,bizde önce sağlık diyoruz,sağlık olduktan sonra gerisi gelir.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aboww ben cayları kacırdım barı cabuk olanından bır kahve alsam olurmu
![]()
![]() |
#9 | ||||
Oltacı
|
![]() arkadaşlar fizik tedaviyede bekleriz merkezimizde.madem sağlıktan konu açıldı
![]()
![]() |
#10 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Neee birde fırça mı yiyeceğiz.. ![]() Hem uğramayın hem de iflaz ettik deyin.. ![]() Müşteri olmazsa burası nasıl işler.. ![]() Tabiiii kış geldı, soğuktan gidemiyorsunuz balığa evdede hanımlar tutmuyor.. ![]() ![]() Nereye gidilecek tabiiki kahveye .. ![]() neyse muhabbet varsa ben varım yoksa yokum.. ![]() Çaylar yeter yeni yedek aldım.. en büyüğünden.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Yedek büyük boy.. Herkeze yeter.. Alıntı:
Ben yokum.. Olduğum zaman istersin artık.. Alıntı:
Eyvallah kardeş teklifin için teşekkürler.. Allah eksikliğinide göstermesin oralarada düşürmesin.. ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |