|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Kaptan
|
![]() tebrikler mehmet gerçekten güzel bir akvaryum olmuş.tam seyirlik uzun zaman önce ara verdiğim bir hobimdi öncesinde canlı doğuranlar sonra yumurtlayanlar derken bir ara abartıp işi 8 adet akvaryum kurmuştum dükkanda sonra yavrular olunca binlerce napacağımı şaşırdım
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ev konusunda bende bir gömme akvaryum düşünüyorum ama tabiki kendi evim olursa ilerde şayet birgün ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
|
![]() Bunlarda Ocak 2011 fotografları.
Dişinin ağzı doluydu o zamanlar, boşalttı daha sonra ama şimdi yine dolu. Bakalım 18. günü nasipse. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, maşallah, maşallah...
Nasipse yavrular yolda. Balıklarda maşallah renkleri formları harika olmuş. Ne kadar güzel baktığın belli oluyor. Artık yavru resimleri isteriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmat abi akvaryum maşallah çok güzel olmuş yavrularda ağzında balıkların süper ...
![]() |
![]() |
#36 | ||||||||
|
![]() 08.03.2011 itibariyle resimler.
27. gün ve 5 minik Kriza gördüm akvaryumda. Güzel bir duygu ![]() ![]() ![]() Buda 5. yavrunun annesinin ağzından çıkış videosu. ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-03-2011 " tarihinde saat 17:28 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmat abicim inan çok süper bu kadar büyütüyormu ağzında yavruyu ilk defa gördüm maşallah diyeyim bende yunus var daha önce 250 taneye yakın yavrum vardı fakat sadece 1 tane kaldı oda yaklaşık 5cm boyunda fakat yavru alamadım daha
![]() |
![]() |
#38 | ||||||||
|
![]() Musty yunus tankımda var, bakalım nasipse 2 dişinin ağzı dolu.
Yavru alıyorum, tek gereken çok rahatsız etmeyeceksin yunusları, fazlasıyla ürkekler. Çok fazla değişiklik yapmayıp ellemezsen bence bol bol yavru alırsın yine. Tropheuslar az yavru veriyorlar bu yüzden olsa gerek yavruları daha büyük oluyor. Bu arada yeni bir video hazırladım. Tanıtım tarzında bişiler yapmaya çalıştım, buyrun iyi seyirler ![]()
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet, çok güzel bir tanıtım olmuş
Yavrularda akvaryuma renk katmışlar. Gördüğüm en güzel kriza'lar renkleri ve bantları harika. Çok güzel bir video hazırlamışsın ellerine sağlık.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan
|
![]() Mehmet abi Harika bir iş çıkarmışsın..
Hem akvaryum Hem balıklar Hem video Süper olmuş.. ALLAH (cc) NAZARLARDAN SAKLASIN... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
F1 Tropheus moorii ilangi yellow | ibrahimz35 | Akvaryum | 19 | 09-11-2011 11:26 |
300 litre japon tankı | Ranchu | Akvaryum | 2 | 18-11-2010 23:07 |
Tropheus Belgeseli | ibrahimz35 | Akvaryum | 3 | 03-02-2010 10:01 |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba | ibrahimz35 | Akvaryum | 33 | 22-10-2009 16:02 |
Tropheus Bemba Tankım | ibrahimz35 | Akvaryum | 11 | 08-09-2008 13:37 |