|
|||||||
| Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
| 22 nisan kıyı diyenler |
|
10 | 40,00% |
| 22 nisan tekne diyenler |
|
6 | 24,00% |
| 23 nisan kıyı diyenler |
|
9 | 36,00% |
| 23 nisan tekne diyenler |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
eline sağlık muvaffak abi liste oluşmaya başlamış, havalar da bizden yana olursa kadro dahada genişler. hadi hayırlısı bakalım.
![]()
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Ramçoooooo.....kardeşim sende oy kullanmışsın...yoksa bize sürpriz mi yapıcaksın...
![]()
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
eksik bilgileri olan arkadaşlar lütfen muhitlerini yazsın...ki kim nerede oturuyor anlıyalım..
|
||
|
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben tamamen izmirdeki arkadaşları düşünerekten oy kullanmıştım.maalesef çok istememe rağmen organizasyona katılamıyorum.
|
||
|
|
|
#5 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?
![]()
|
|
|
|
#6 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Cevat abi kesin olmamakla birlikte %95 22/nisan da olucak organizasyon...tabi bir aksilik olması durumunda da sizi buralarda boş bırakmayız...
![]()
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Guest
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#8 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Yer konusu netleşmeli ilk önce daha sonra buluşma yerini kararlaştırmamız daha kolay olur sanırım. ben her şeye uyarım önemli olan birlikte olmak.
|
|
|
|
#9 | |||
|
Tayfa ![]()
|
Dostlar Merhaba,
Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm. Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum sevgi ve ışıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) Harbi Memleket Denizli / Sarayköy ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Tayfa ![]()
|
Muvaffak abicim sana katılıyorum Pazar günü Hava süper olucak
hatta Gündüz hava sıcaklığı 25 derece gösteriyo...22 nisan pazar günü için hava durumunu öğrenmek isteyn arkadaşlarım için link'e Tıklamanız yeterli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|