|
|||||||
| Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Oltacı ![]()
|
arm59 birgün saat 22:00 de "prime time" (em iyi zaman) ise ertesi gün 22:25 olur...
met cezir her gün ortalama 25 dakka ileri atar... Hesabini yampaya öğrenirsen verimliliğin yüde yüz artar... Yakında internette bir "chart" bulacağım sizler için .. vardır nutlaka bu bölge için okadar yatçı var onlar met ceziri çok iyi hesaplamak mecburiyetindedir.
Awesome John Asım Can !955 New York / Marmaris Çok ciiddi şekilde tedaviye muhtaç bir balık hastası , "Surf Casting" meraklısı (kıyı balıkçılık ve uzun atış stili) Terchi süni yem prezantasyonu, ama gerektiği zaman Naturel yem kulanırım. Canlı yemden kaçınırım. Balık tutmak bir spor dur, tutkulu güzel bir spor, temiz hava macera teknik konsantrasyon ve güzel dostluklar. Hayyat hedefim 30 kiloluk levrekleri tekrar Türkiyede görmek
|
|||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Miço ![]()
|
arkadaşlar asım can gündüzün bu klipteki görüntüsüne bir bakın birde namı değer awesom john abimizin gönderdiği resimlere bir bakın. hem ne fark ederki önemli olan kim olduğumuz yada ne kadar tanındığımız değil.bu forumda ne paylaştığımız.saygılar sevgiler sağlıcakla kalın.rastgele
|
|
|
|
#3 | |||
|
Guest
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#4 | |||
|
Oltacı ![]()
|
valla baba artık bu işlerde maddiyat işi oldu 15 yıldır kara ve balık avına giderim ama artık herşey maddiyat oldu oyüzden fazla gidemez olduk
turna balığı avını çok severim ben hayatımda denizde hiç balık avlamadım herkese saygılar
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Üyelerimiz/Arkadaşlar boş durmamış anlaşılan Youtube denilen alemeti cihan varken Awesome John u aramak ve bulmak zor olmamış...
arkadaşlar bu demektirki aramızda idealist, çizgisinden sapmıyan zamanında ve sanırım Unkapanı piyasasına ödün vermiyen bir profesyonel gitar virtüöz ü kardeşimiz var.Bir Türk olarak Amerikada yıllarca bulunmuş ve bizi temsil etmiş.ne mutlu bize. artık kardeşimiz aramızda mükemmel bir balıkçı olarak anılacak...üyelerimizin özel meslekleri ile ilgili merak ettiğimiz şeyleri arkadaşlarımıza özelden soralım..ricam budur... teşekkürlerimle.. |
||
|
|
|
#6 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Bu gitarcı adam kimki
Burası balı forumu değilmi ![]()
Awesome John Asım Can !955 New York / Marmaris Çok ciiddi şekilde tedaviye muhtaç bir balık hastası , "Surf Casting" meraklısı (kıyı balıkçılık ve uzun atış stili) Terchi süni yem prezantasyonu, ama gerektiği zaman Naturel yem kulanırım. Canlı yemden kaçınırım. Balık tutmak bir spor dur, tutkulu güzel bir spor, temiz hava macera teknik konsantrasyon ve güzel dostluklar. Hayyat hedefim 30 kiloluk levrekleri tekrar Türkiyede görmek
Bu mesaj en son " 26-01-2008 " tarihinde saat 08:10 itibariyle Awesome John tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Guest
|
|
||
|
|
|
#8 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Benim tek bildiğim gitar şeklinde şey bunlar
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
Sevgili ustamız tabiki burada elindeki gibi gitara benzeyen şeylerden konuşacağız tekrar burada bizimle olmaktan ve seni tanıdığımızdan ben şahsen kendimi cok şanslı görüyorum.Balıkcılık konularına ayrıca devam ederiz selamlar.
|
||
|
|
|
#10 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Oley....Biliyordum...Biliyordum.Ve sonunda başardım.... .Sevgili Asım abim, bayıldım elindeki Gitar'a..![]() Bu da benim internette gezer iken bulduğum ve gözlerimi faltaşı gibi yapan bir görüntü...Hey maşallah.... ![]()
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 26-01-2008 " tarihinde saat 10:54 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|