|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami ben sana o gölden turna çıkarttıracağım ilk önce suyun derinliğini şamandıra ile ölçmesini biliyormusun,biliyorsan at çeki bırak suyun derin yerlerini aramaya koyul,devamlı buzlukta sardalya yada istavrit bulundur 4-5 tane yeter bu balıklarlan av yapabilirsin yada ufak balıkların yerini bulup onlardan canlı yem yapabilirsin bulamazsan buzluktaki balıklarla avlanırsın gördüğüm kadarı ile iki tane kamış,la avlanıyorsunuz bunları çoğaltın dört kişi dört kamış olmalı en azından tabi sekiz olursa daha çok şans demek.
NOT: derinliği ölçmesini bilmiyorsan şemalı olarak siteye göndereceğim.
![]() |
![]() |
#43 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bizim biraderle Mustafa haklı olarak sıkıldı..Ben at çek yaptım Seko hamsili denedi,at çek denedi.Aslında yerimiz pek uygun değildi..Yani tahminen derin bir yer değildi..Aslında pekte hazırlıklı gitmedik.Bir dahaki sefere dahada hazırlıklı gideceğiz...Burada sardalya fazla olmaz ama hamsi bolca vardır...Evet her dediğini dinlemeye hazırım..Derinliğini nasıl ölçeriz sana zahmet olmazsa anlatırsan seviniriz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() derinlik ölçer güzel bir cihazdır heralde banada lazım olabilir tatlı su bölümüne alalım bilgileri.
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tatlı su balıklarını,da buzlukta saklayabilirsin ben her son baharda bir kaç tane buzluğa atarım ki kışın zor günlerde canlı bulamazsam bu balıklarla idare ederim ama genelde canlı bulurum.
![]() |
![]() |
#46 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bende kışın yemek için dolaba atarım balık zor günler için
![]() hala 1 paket ısparoz var dolapta hemde körfez ısparozu değil çeşmealtı ısparozu ![]() bayram tatilindede balık tutamazsam et yerine onları indiricem mideye.
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() Kardeşim Sami ve ben...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#48 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu fotoyu ben nasıl atlamışım......Gerçi kısa sürede yaptım bunları..Arkadaşlar çok sıkıştırdı illede foto diye ...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
antaLya eşek mırmırı operasyonu:D | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 26-01-2009 11:53 |
amasya yeşilırmak ta kış | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-11-2006 16:14 |
Amasya Çakallar dan Yeşilırmakta Kış | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 22-09-2006 09:26 |
amasya haritası | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 04:25 |
Amasya Uluköy Baraji | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 24-09-2005 05:41 |