|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan
|
sevgili kardeşim mustafa
![]() uzun zamandır ortalarda yoktun bunun sebebini biliyordum şu an beni kırmayıp senin muhteşem avlarını sevgili dostlarımla paylaştığın için sana çok teşekkür ederim canım kardeşim ![]() ben sana daha öncede mutluluklar dilemiştim.tekrar buradan mutluluklar diliyorum. iyi balıkçısın erol abin gibi bir üstad desteğiylede harika işler yapıyorsun. ne diyeyim allah yüreğine kuvvet versin canım kardeşim. ![]() |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
Bir sorum daha olacak ,bu av nerede yapıldı,(Çeşme,Karaburun vs gibi) ,balık bulucu kullandınızmı ?, su sıcaklık tespiti yaptınız mı ?cevaplarsanız sevinirim,cevaplamazsanız canınız sağ olsun derim.
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 | |||
|
Tayfa ![]()
|
İşte şimdi, on numara, paylaşım oldu,başkada soracak soru kalmadı . Tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.
|
|
|
|
#6 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Hasan Abi ben işin latifesindeyim bilgiyi paylaşıcağını zaten biliyorum demek istediğim bu kadar güzel trofelere gerekli özeni göstermeden bir çırpıda aha bunu yakaladım der gibi olmasıydı.Seninle olan muhabbetimiz bundan biraz daha farklıydı
Napayım abi huyum kurusun bilgiye açım 3 tane trofenin altında 3 satır yazı görünce gözüm döndü ![]()
|
|
|
|
#8 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
sevgılı hasan abıcım ben tesekkur ederım bende uzun zamandan berı yıl da belkı 2 3 defa gırıyordum sıteye bundan sonra yanınızdayım
herdaım zaten sırtı merakım adrasanla basladı sonra erol abıyle cok guzel paylasımlarımız oldu bır cok sefer senınlede erol abıyle bır yerde oturup balık bahane caylar sahane muhabbetlerımız oldu bız buraya gelıyorsak konusuyorsak bılmedıklerımız olacaktır muhakkak haddımızıde bılırız sevgıler canım abım ![]()
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
sen herzaman buyur herzaman konuşur sohbet ederiz senin son derece saygılı efendi olduğunu ben biliyorum sen hele şu pc yi biraz daha sök bak ne güzel paylaşımlar göreceğiz senden ![]() sevgilerimle canım kardeşim ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
evet canım abicim bende her zaman beklerim mekanıma herşey karşılıklı hasan abicimsite sanki uzay çağında sevgiler saygılar abicim(hasan abicim şu senin Çanakkale maceralarından bir kaç tane yolla da gözümüz açılsın![]()
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|