|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar,
Ben 4 senedir Kazakistanda çalışmaktayım, balıkçılığa merakım vardı ama burada artık başlamaya karar verdim. Hazar denizi kıyısında balık tutmaya çalışıyorum buradaki yerel halktan öğreniyorum, bizim balık çeşitlerinden oldukça farklı balıklar var. Hepinize saygılarımla. Selçuk Kileci |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sitenize yeni üye oldum.01/01/1966 doğumluyum.Eczacıyım ve Fethiye de oturuyorum, teknem var,genelde orada avlanıyorum.Telefonum 5322675600
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Belirttiğiniz bu bilgileri Ad ve Soyadınız ile birlikte Kontrol Panelindeki İmza ayarları bölümüne girerek kaydederseniz kalıcı olmasını sağlamış olacaksınız.
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selam ve saygılar,Ben İzmir'den Mehmet ERDAL 32 yaşıdayım ve kendimi bildim bileli amotör balık avına meraklısıyım özellikle dip balığına meraklıyım ama tuttugum en büyük 400 gr lık çupraydı,şimdi kıyıdan sırtı yapmaya başladım çok amoterce ama tutdugum en büyük balık 2200 gr levrek
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhaba
Gec de olsa bu guzel siteyi RASGELE buldum.Hepinize rasgele.Saygilar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok teşekkürler bizim için faydalı bilgiler ben izmirden kemal tekne ve malzemeleri konusunda yardımcı olabileceğim bir konu varsa hemen yardım edebilirim şimdiden herkeze iyi bayramlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Kemal...Sanada iyi bayramlar....
![]() |
![]() |
#59 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu mesajım nereye kime ulaşıyor bilmiyorum . ilk kez bir forum sayfasına giriyorum herkeze yürekten selam ederim öncelikle ... ben mehmet 1964 Kayseri doğumluym 1998 yılından beri Antalya ..Alanya ..Avsallar kasabasında ikamet ediyorum .. bu forum sayfasını tercihimin sebebi deniz ve balıcılık tutkusu ; ve burada benim gibi düşünen arkadaşlarla beraber olmak .... 2000 yılından 2002 yılına kadar balıkcılık yaptım ve bırakmak zoruda kalmıştım ... şimdi yeniden başlıyorum ve teknlojiden faydalanmak arzusu ile bir araştırma yaptım .. ve maxsea isminde bir program elde etmek için uğraştım ama elde edemedim nasıl indirmeliyim bir tarifi varmı arkadaşlar >>herkeze RASTGELE>>
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoş geldiniz hayırlı paylaşımlarınızı bekleriz.Rasgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimize tavsiyeler surf ile normal kamış farkları | mazhar üzümcü | Tanışma | 2 | 22-09-2011 08:52 |
Üyelerimize tavsiyeler.2 {rüzgar ve kıyı yönü} | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 26-05-2011 21:49 |
Üyelerimize Tavsiyeler-(Takımlar) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 09-04-2011 14:56 |
Siz Üyelerimize Bir Soru | Necati ARAT | Videolar | 50 | 06-05-2010 07:41 |
Didimde kıyıdan av, Tavsiyeler | Aziz Azizoğlu | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 14-09-2007 11:26 |