|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhabalar... Didim civarlarında karadan avlanmak için avlak önerisinde bulunmak isteyen var mı? Bayram sonu Didim'de tatil yapmayı planlıyoruz. Yem için de önerilerde bulunursanız memnun oluruz. TEŞEKKÜRLER RASTGELE...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yem didimde biraz sıkıntılıydı, benim gittiğim dönemlerde İzmir'den alıp gidiyorduk. Yem konusunu bilemiycem ama Akbük civarında avlandım Carpice otel var onun yan kısmından gece mırmır, lidaki çıkıyordu. Birde Kazıklı koyunda avlandım ki gerçekten cennetten bir köşe yolunuz düşerse orda da avlanabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok teşekkürler ...Kazıklıya mutlaka uğrayacağız....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taner;
Toygun abinin söylediklerine kulak verirsen yolda kalmazsın...bu konularda çok bilğilidir...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşım ben ismail kaptan kazıklıda kalıyorum yemi yenihisar da bir saatcı var onda bula bilirsin yenihisarın içinde akbük yolunda.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bayramda denize ava çıkacaklara şimdiden başarılar dilerim...Avınız ve havanız bol olsun...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() taner kardeşim didim ve civarında kıyıdan av veren kalmamış bilesin küçük ısparoz dan başka bişi yok. ben 1 ay kaldım kıyıdan çok takıldım baktım bişi yok tekneyle çıktım sonunda. bence tatilin tadını çıkar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
istanbulda avlak yerleri ve cikan baliklar | monawar | Tanışma | 5 | 17-06-2012 07:37 |
İstanbul'da Avlak Yerleri | mcoskungs | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 06-04-2012 15:16 |
Denizli ve yöresindeki avlak yerleri ve çıkan balıklar | adnan1117 | TATLI SU AVI | 15 | 12-10-2011 15:14 |
Haritada Avlak Yerleri | levrek | Haritalar | 33 | 17-09-2009 09:39 |